onsdag 18 november 2009

Vem är i Nepal just nu

Jag kan se på min blogg när några från andra länder besöker Gudinnerummet men jag kan ju inte se vilka ni är... så just nu blir jag lite nyfiken vem som är ute och reser i Nepal... för jag ser att det varit besök därifrån... berätta... det låter spännande... Anne
Hon svarade... läs i kommentaren om du vill..

2 kommentarer:

 1. Hej Anne !

  Har kommer en halsning fran Nepal !
  Du vet inte vem jag ar, men du kanns som en kar van till mig..:-)!

  Jag ar just nu i Nepal. For en vecka sedan kom jag tillbaka till Nepal, efter att ha rest 3 veckor i Tibet. Sedan drygt 2 ar bor jag i Indien.

  Jag ar fodd i Oskarshamn och mina sommrar tillbringar jag pa Oland. Nar min Smalandska sjal behover naring alskar jag att ga in pa din hemsida och lasa i din fina blogg !
  Vi har traffats ! Jag har varit pa Musikfestivalen.

  Tack for din gudinneblogg ! Jag funderar pa att lamna mitt ashramliv i Indien och borja att utforska gudinnan inom mig. I min beslutsprocess har jag fatt mycket inspiration av din blogg !

  Namaste

  Tulsi

  SvaraRadera
 2. Tack Tulsi att du svarade... det skulle vara så roligt att sitta ned och prata med dej och få höra om din resa i Tibet och ditt ashramliv i Indien... Jag känner själv mycket för både Indien, Tibet och Nepal. Vi brukar ju samverka med en tibetsk lama som stödjer olika projekt i Nepal. Vad kul att du har fått inspiration till att utforska Gudinnan inom dig... Kram Anne

  SvaraRadera

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig