söndag 1 november 2009

Gudinneskolan - November - LIVSUPPGIFT

November -Vår djupaste livsuppgift
Vi fokuserar på vår djupaste livsuppgift och hur vi kan växa andligen. Vi fokuserar även på det som är vår unika livsväg och det vi älskar att syssla med. Hur vill du uttrycka dig, vad ger dig glädje och djup tillfredställelse? Vi blir medvetna om våra unika gåvor och resurser. Vi ger oss tid till kreativa uttryck som vi tycker om att göra.

Nu börjar vi med ett nytt tema
Jag vill inleda det med det djupaste syftet med månades tema och hämtar inspiration även här från ShantiMayi eftersomjag just nu läser hennes fina bok "I hjärtat vet vi" Så här säger hon om vår enda uppgift:

"Vi är här för att existera som en levande andlighet. Vår enda uppgift är att sprida kärleksfull vänlighet, odla verklig medkänsla och be den djupaste bön om att världen ska vakna upp och återvända till kärleken."

Hon skriver vidare: "Kärleken finns inom oss hela tiden. Vi behöver bara upptäcka den så börjar den växa och helt naturligt genomtränga allting. Kärlek och medvetenhet är samma sak, precis som solen inte kan skiljas från ljuset. När du lever för hela mänskligheten börjar du verkligen stråla. Det har aldrig funnits någon verkligt upplyst människa som inte haft kärleken i centrum av sin upplevelse varje stund i livet. Den lyser upp din väg också- utforska den och upptäck dess kraft."

Vår uppgift är att vakna upp
Jag tror att ju mer vi ger oss hän till den andliga vägen - att finna vårt inre centrum ju mer kommer vi att ge till alla andra och djupast sett är vi alla här för att vakna upp till vår inre gudomlighet.
...samt vandra vår egen unika väg
men vi har även olika sätt att göra det på och olika vägar och här gäller det att finna din väg, den som du njuter av och känner glädje inför och där du kan använda just dina unika resurser och talanger.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig