söndag 1 november 2009

Relationer innan vi går vidare

Relationer ... avslutande tankar om månadens tema
Jag vill bara avsluta med några till rader om relationer. Detta året har nog varit det mest umanande när det gäller relationen mellan mig och min man. Eftersom vi har byggt så mycket och välkomnat kanske dubbelt så mycket människor till Mundekulla så har det inte funnits så mycket tid att se... dessutom har vi båda haft mycket att göra och behövt den egna tiden för vila.
Relationer djupnar genom kriser
Jag tycker min kloka väninna som är lite äldre än mig och är med i min kvinnocirkel, uttryckte det så fint. Det är verkligen så att nästan alla relationer går igenom kriser, men när vi kommer igenom dem då djupnar relationen och blir ännu mer äkta kärleksfull... Hon berättade hur hon och hennes make hade en stor utmaning under en tid men hur det sedan resulterade i att de kom närmare varandra. Nu är de båda lite äldre och jag tycker de har en fantastisk relation och är ett helt underbart par som ger så mycket till andra genom kurser m.m. Men visst kan det även vara så att det är dags att gå vidar i livet för en del relationer.


Ny man och ny relation (kanske ny kvinna med)
Slutligen vill jag därmed dela med mig att det känns som att jag fått tillbaka den man jag blev kär i och nu i en ännu bättre upplaga... Så igår kväll fick jag inspiration att ge honom lite kärlek genom att laga något gott till oss och vi hade en mysig middag med lite vin till... sedan såg vi på körslaget då vi båda gillar musikprogram och dessutom var ju mysige Roger Pontare med och han var ju hos oss i somras. Slutligen somnade vi i varandras armar som vi brukar göra när vi sover ihop... På morgonen satt jag länge och mediterade... Peter meditruskade som han kallar det vilket jag tror innebär att han halvsover lite bredvid mej. Sedan fixade han en underbar frukost med frukt, nötter och sesammjölk som han bjöd mig på i sängen. Därefter låg jag kvar länge och läste en bok jag fick av Peter som handlar om Gudinnor och änglar och är skriven av Doreen Virtue.

Vi kan välja hur vi vill se på varandra
Jag vet att vi kommer att reta oss på varandra igen, men jag vet att vi kommer bli sams med och att jag vill leva mer från mitt hjärta. Jag vet även att ju mer jag väljer att se på Peter på ett positivt sätt och se den han djupast innerst inne är ju enklare blir det för honom att leva upp till det. När han inte är så som jag vill då kan jag ju välja att inte reagera så mycket på det utan att istället enkelt släppa det och gå vidare. Jag vet också att ju mer jag finner min inre frid och glädje och lever från mitt inre centrum, jumer kommer alla realtioner att kännas mer enkla och kärleksfulla... jag är på väg.. ett steg i sänder.
Tack kära Gudinnor för att ni har delat denna månadens tema med mig och berätta gärna vad ni har upplevt... Anne Ps det går även bra att maila till mig på anne@mundekulla.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig