onsdag 25 november 2009

Att göra det vi älskar

Jag blir på gott humör
Jag märker en tydlig skillnad i mitt humör när jag gör det jag älskar och trivs med. Då känner jag mig harmonisk, glad och är kul att vara med. När jag därmemot gör för mycket av det som jag egentligen inte vill eller känner är min uppgift, då kan jag bli grinig och lättirriterad.

Jag har målat
Idag har jag fokuserat på min bok igen och jag har målat... Det är kul båda delarna men att sitta och måla ger mig ett sådant lugn och harmoni och en känsla av glädje. Just nu målar jag en till kvinnocirkel och kanske är det lite extraroligt med att måla just en kvinnocirkel... Dessutom tycker jag den här blir rätt okey med.

4 kommentarer:

 1. Kära Anne
  Glömde säga att jag tycker dina tavlor är så vackra. Fantastiskt att se dem i verkligheten och inte bara på bild. De förmedlar både känslor, stämningar och framtidstro. Kram Pernilla

  SvaraRadera
 2. Tack Pernilla... roligt att höra för jag blir sugen på att måla mer nu när jag väl kommit igång... Kram Anne

  SvaraRadera
 3. Håller med! Syftar på den fr 19 nov, med kvinnorna i en cirkel. Verkligen inspirerande, kraftgivande och hoppfull! :)

  Vill se mer!

  Kram /

  Ingrid (Kokkovirsi) :D

  SvaraRadera
 4. Tack Ingrid... det känns kul att höra... Funderar ju på att använda den som omslag till boken och blir mer stärkt till det genom det ni säger... Anne

  SvaraRadera

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig