tisdag 10 november 2009

En njutningsfull och fin SPA-dag

Nu är jag tillbaka i Mundekulla... Det blev verkligen ett flöde i helgen och idag har vi tillbringat nästan hela dagen på Kosta Spa tillsammans med de andra som hjälper oss här i Mundekulla. Vi tyckte det var fint att bjuda med dem dit och så har vi även förenat nytta med nöje och pratat om hur vi ska utveckla Mundekulla Spa. Vi satt länge i den runda och varma lilla poolen utomhus och pratade. Perfekt plats för konferens. Sedan simmade vi i den vackra poolen där de har lagt in underbara glaskonstverk i botten... så vackert och slutligen åt vi en god middag. Vi kom dock alla fram till att vi gillar vårt eget Spa ännu mer och att vi har en mycket trevligare miljö i Mundekulla och underbar utsikt från vår relax och våra badtunnor. Dessutom har vi ju även mycket mer miljötänk.

Jag skriver nu mer om helgen och mina möten, insikter och lärdomar under helgen så det kommer lite mer senare i kväll... Anne

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig