tisdag 3 november 2009

Gudinneskolan - Rutiner November

Nu har jag skrivit lite inledande inspiration för denna månad så nu är det dags att titta lite på vilka rutiner du vill ha denna månad för att närma dig din inre Gudinna och leva det liv du längtar till. För jag tror att det är inget som sker helt av sig självt.. vi behöver ha vårt fokus på det vi vill.

Lyssna till ditt hjärta
För att närma oss vår livsuppgift och syssla med det vi är menade för och det vi älskar så måste vi lyssna till vårt hjärta. Vårt huvud har tusen idéer på vad som är bra för oss och hur vi ska tjäna pengar, men hjärtat vet vad vi älskar och det har tillit till att vandra den väg som känns rätt och ger oss glädje.
Så ta för vana denna månad

att varje morgon lyssna till ditt hjärta och vad det har för längtan denna dag. Lyssna även till ditt hjärta under dagen.... När du står inför ett val, låt hjärtat besluta och bestämma. Se det som ett äventyr... upplev vad som sker...

Vad menar jag med att lyssna till hjärtat
Hjärtat är ditt inre... den delen som känner sann kärlek är och som vet att vi alla djupast är ett. När du lyssnar till hjärtat så känns det bra inom dig. Ditt huvud kan ha tusen invändningar men i hjärtat känns det rätt. Du kan även lyssna till hela din kropp. När du tänker på något som känns rätt så är det som ett flöde... din kropp slappnar av och du andas fritt... medan när något inte känns rätt då kan du känna att du spänner dig och håller igen på andningen ...

Fortsätt gärna med rutinerna från de föregående månaderna
1. Vi fortsätter med den dagliga meditationen och att lyssna till din inre Gudinna -se september
2. Loving Kindness Meditaitonen på ditt sätt... gärna i samband med meditaitonen.- se oktober
eller de rutiner som du trivs med...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig