måndag 30 november 2009

Idag är det sista dagen vi har huvudfokus på livsuppgift.
Tag gärna en stund och fundera på om det är något som har blivit mer tydligt för dig under den senaste tiden samt om du tagit några nya steg för att närma dig din sanna livsväg och livsuppgift... Fundera även gärna på vilka ytterligare steg du vill ta kanske under nästa år.

Vårt inre och yttre hem
Imorgon börjar en månad med fokus på hemmet. Både vårt inre och yttre hem eftersom de oftast hör ihop. Det inre speglar det yttre och tvärtom. När vi har harmoni och lugn inom oss så kan vi enklare skapa det runtomkring oss med och tvärtom. När vi har ordning och reda och ett harmoniskt hem då påverkas vi positivt på insidan med. Jag ser fram emot denna månad och att äntligen få lite ordning och reda på alla mina lådor och skåp samt att rensa ut lite.

Mörkret är nyttigt för oss
Vi behöver vilan och mörkret med ... förr var det enklare att ta det lugnt under den mörka årstiden men idag när vi har elektricitet så är det lätt hänt att vi fortsätter att arbeta och vara uppe sent. Jag tror att om vi använde den här tiden till att verkligen vila då skulle vi må mycket bättre och vi skulle känna oss utvilade och glada och fyllda med energi när sedan våren kommer. Så njut av mörkret och avsluta gärna kvällen med att tända ljus.. då kommer kroppen att naturligt komma till ro och du kommer att sova lugnt och gott.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig