söndag 10 januari 2010

Skapa en vilsam och upplyftande Söndag

Ge dig själv så mycket tid du kan idag...
till sådant som ger dig inre frid, glädje och gör att du känner dig upplyft. Söndagar är en utmärkt dag för meditation, längre yogapass, vandringar i naturen eller att måla, skriva, sjunga och göra kreativa saker som vi älskar. Att sitta och läsa en bok med andlig eller upplyftande budskap eller att ligga en stund och bara njuta och vila inbäddad i en skön filt.

Så fundera på vad du tycker om ...
att göra och ge den tid du kan till det idag… Då fyller du på inför nästa vecka… Idag kände jag inte riktigt för mitt dagliga yogapass så då satte jag på lite lugn och skön musik och dansade mjukt till och det kändes att kroppen gillade det med… då den fick sträcka ut sig precis som den ville… efteråt blev det en fruktsallad i favoritfåtöljen och sedan en liten stund här i Gudinnerummet med er… kanske återkommer jag i eftermiddag till Gudinnerummet… jag har lite planer som jag tänkte dela med er…. Ha en underbar Söndag … kram Anne

4 kommentarer:

 1. Min söndag blev inte sa vilsam men KUL. Vi högg ved ute i skogen med nagra vänner. Det är fortfarande snö kvar och det var soligt och fint. Jag hade ett barn som sov pa min rygg och ett som sprang runt och bar ved. Härligt! Sen delade vi pa all ved vi huggit mellan oss.

  Kram, Karina

  SvaraRadera
 2. Det låter härligt och kul att ni har snö med... Det låter så spännande och härligt att bo i frankrike... tänk om jag kunde hälsa på dig nån gång om jag har vägarna åt det hållet ... blir ju lite nyfiken på hur det ser ut... Kram Anne

  SvaraRadera
 3. Du är så välkommen hit så Anne! Du skulle gilla det tror jag. Det är jättefin natur med berg och massor av träd och gaml, gamla stenar. Folk är vänliga och tar sig tid att leva, tid att prata, tid till allt som är viktigt. Det är inte speciellt turistigt utan mer hippiestuk på människorna som bor här. Mycket alternativt tänk med folk som ammar länge(ovanligt att alls göra i FRankrike), föder hemma och lever naturligt.

  Spännande!
  Kram, Karina

  SvaraRadera
 4. Tack ...Det låter ju underbart och jag ska absolut ha dig i tankarna och jag reser till Frankrike. kram Anne

  SvaraRadera

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig