tisdag 26 januari 2010

En Eko-drottning

Stella MacCartney
dotter till Beatels Paul MacCartney har vågat gå sin egen väg i livet och designar kläder. Jag såg i eftermiddags ett fint program om henne på TV:n där hon berättade om hur viktigt det är för henne att göra det hon tror på. I hennes kollektioner och butiker finns det inget som innebär dödande av andra levande varelser... tex päls och skinn. Hon har också en stor kollektion med ekokläder.

Underbart när kända människor står upp för goda saker
Tack var det så styr hon upp andra modedesigners till att följa hennes exempel. Jag brukar sällan se på Tv på eftermiddagarna men det är inspirerande med kvinnor som är kreativa och vågar göra det de älskar samtidigt som de står upp för Moder jord och hennes levande varelser. Stella är även vegetarian och hennes mamma Linda och pappa Paul engagerade sig ju mycket i en vegetarisk livsstil och skrev även en bok om detta om jag minns rätt. Heja Stella! Vi behöver fler som dej!

Johanna Hofring
Vår svenska Johanna är också jätteduktig med att sprida eko-kläder och en underbar tjej. Jag har nämnt henne tidigare och Ekovaruhuset som hon driver i gamla stan. Titta in där när du är i Stockholm och njut av de vackra kläderna och den fina personalen som åtminstone var där när jag var på besök.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig