söndag 31 januari 2010

Danskursen är över

Jag kunde vara med en hel del ... och det är skönt att röra på kroppen ... låta den mjukas upp ... känna att man lever i hela kroppen... är i kroppen... dansa eld och kraft... flyga fram som luften... dansa sensuellt med magen och bäckenet... dansa kvinnan i mig... och bara ligga på golvet och sträcka ut hela kroppen... den känns skön att vara i nu.

Längtar efter att bara vara
Satte mig och mediterade och kände att jag nu längtar så otroligt mycket efter lugn och stillhet och att bara fokusera på mitt... När man är på en kursgård är det ju en glädje i allt som sker och alla fina och spännande människor vi ständigt möter... men det kan bli för mycket också... Just nu längtar jag så efter lugnet och att bara vara med mig själv lite... Det är så lätt att man blir involverad i allt som sker här...Men jag älskar Mundekulla ... det är en underbar plats med underbara människor och underbara upplevelser... men det kan bli för mycket av det goda med...

2 kommentarer:

 1. Det låter underbart med dans men jag förstår att du längtar efter lugn. Efter många vaknätter sover vi nu igen och det är underbart. Jag planerar vår Sverigeresa och det är sååå kul. Jag längtar så och allt faller på plats. Vi kanske t o m hinner med lite flum på Skeppsudden - och midsommar! Jag har inte firat det sen jag flyttade från Sverige för snart 9 år sen.

  Kramar, Karina

  SvaraRadera
 2. Härligt Karina
  och skulle ni ha vägarna hitåt så är du så välkommena att titta förbi.. Mundekulla är verkligen ett Paradis för barn också på somrarna med en lite sjö att bada i och små ponny i hagarna... När det inte är fullbokat för kurser så hyr vi även ut rum för en natt... då skulle vi kunna ses lite....

  Tack för alla kommentarer .. så roligt att få dem. kram Anne

  SvaraRadera

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig