torsdag 21 januari 2010

Mina målningar är med i kyrkans utskick

Mina bilder är med i kyrkans tidning. Sedan några år tillbaka använder församlingen i Södertälje min målningar till sitt församlingsblad. Det är Gitte som arbetar där som bett om at få använda dem och det gör hon ofta och det är roligt tycker jag, Hon brukar ofta lägga till en text under och i det senaste församlingsbladet var det denna text.

Du omsluter mig på alla sidor
och du håller mig i din hand
sv Psalm 15:1

4 kommentarer:

 1. Gitte har bra smak - mina favoritrader!

  SvaraRadera
 2. Kul att du säger.. ja det är fina rader att påminnas om... Anne

  SvaraRadera
 3. Vilka fina målningar, Anne! Vad använder du för färg och vad målar du på? Jag har fått någon sorts vattenfärg av en kompis och hoppas komma igång och måla nästa vecka. Har du några bra tips?

  Kram, Karina

  SvaraRadera
 4. Jag målar främst med olja för att det passar mig.. Det är viktigt att känna efter vad du trivs med. Jag tycker om att hålla på länge och göra ändringar m.m. och då är olja perfekt för man kan ta bort det man har gjort och börja om. Vattenfärger - akvarell är så vackert när man kan det och det är lätt att ha med sig men inte så enkelt att göra ändringar. Akryl är liknande olja men torkar mycket fortare och bra om man vill ha snabbare reslutat... ja ungefär så skulle jag säga... Lycka till Anne

  SvaraRadera

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig