torsdag 21 januari 2010

Älska dig själv precis där du är just nu

Dansa, njut och älska precis på den fläck där du befinner dig.
Visst ska vi gräva där vi står... men vi ska också dansa, njuta, leka och älska oss själva precis på den fläck där vi befinner oss just nu. Ge dig själv en kram för att du kämpar på i den här världen där det stundtals är så lätt att glömma bort vilka vi är innerst inne och vilka andra är. Smek dig själv på kinden och säg till dig själv i spegel. Jag älskar dig precis som du är just nu... Säg till dig själv: - Jag vet att det inte alltid är enkelt men jag är jämt här med dej och jag älskar dig precis som du är.... säg det tills du vet att du menar det... kram Anne

4 kommentarer:

 1. Hej Anne! Det är Linda som skriver. Jag är glad att du använder mina bilder, bloggen är vackrare än någonsin! Hoppas ni har det bra i Mundekulla. Jag är i Malmö nu, och bor ihop med Lina (från kvinnofestivalen). Vi pratar ofta om kvinnefestivalen, och nu är vi i startgroparna med vår första samtalscirkel också!

  Jag har ett favoritcitat som jag tänkte dela med mig av, det kommer från Mia Törnblom.

  "De människor som i tysthet lever som de lär, väver de nät av vänlighet som får världen att hålla ihop".

  SvaraRadera
 2. Hej Linda

  så roligt att höra att ni pratar om Kvinnofestivalen och att du och Lina är på väg att starta en samtalscirkel... den blir säkert jättefin med er fina tjejer... Jo bildern är så fina och jar hade ju totalt glömt bort att skriva att du är fotografen... men nu har jag lagt till det i alla fall.. (skrev det ju när jag tidigare använde dem)
  kram Anne

  Jättefint citat.. tack

  SvaraRadera
 3. tack Anne för dina underbara och tänkvärda inlägg. Det får mig att fundera och känna igen och göra förändringar i mitt eget liv. En del lättare än andra. Att våga låta Bitchen komma till tals är en av de svårare, så det behöver jag öva på.
  Kram från Lisbeth.

  SvaraRadera
 4. Tack Lisbeth
  för att du säger det.. det betyder mycket för mig att höra... Bitchen är inte lätt att veta hur vi ska hantera så låt oss prata mer om henne men jag tror hon hur som heslt behöver mycket kärlek.... kram Anne

  SvaraRadera

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig