fredag 8 januari 2010

Gudinnerummet fortsätter självklart

Gudinnerummet finns ju självklart kvar
Ville bara förtydliga att självklart fortsätter Gudinnerummet och att jag skriver här... det är bara Gudinneskolan som är avslutad för den här gången.

Solig vinterdag med gnistrande snö
Idag har det varit en sån där underbar vinterdag med sol och vit gnistrande snö. Jag träffade på Malin som är med i kvinnocirkeln och bor i grannbyn och vi åkte runt tillsammans en stund på skidor och sen bjöd jag in henne på varm choklad. Så kul att det finns grannar här ute i skogen.

Livet ger oss stöd hela tiden...
I morse läste jag ett kort som jag hade dragit i en kortlek... det var en bild på en kvinna och en bok.. lustigt nog!!.. (ni vet ju hur mycket jag hållit på med boken nu) Det var en ny kortlek som jag inte brukar dra kort från men just i den här fanns det ju ett mycket lämpligt som rakt på sak handlade om att skriva böcker och att ha en deadline för det vi gör.... kunna avsluta och gå vidare.... det var precis vad jag behövde höra...

Änglar och systrar finns där när vi behöver dem
Som av en händelse träffade jag då på Malin som gav mig lite stöd när det gäller bokomslaget och bara så klokt och enkelt sa ... - Men du har ju aldrig gillat det andra riktigt... och det var ju sant ... jag hade försökt och försökt att få till en målning som jag tycker om till att bli ett bokomslag men det gick inte riktigt.... Sen sa hon något annat bra... - Men det är ju din bok... du vet ju hur du vill ha den.... Så enkla och kloka ord men precis vad jag behövde höra... tack Malin... Ibland ser vi inte klart när det gäller våra egna projekt och det är så värdefullt då att få andras tankar...

Malin har en sån fin blogg
med inredningstips m.m. titta gärna in där.. Huset hon bor i är dessutom min mans fars föräldrarhem, men ägs nu av Malin och hennes man och de har gjort så fint där..

http://lantlivinorregrd.blogspot.com/

2 kommentarer:

 1. Hej Anne!!
  Vad kul att du skrivit en kommentar hos mig!! Tack för alla fina ord om vår lilla träff igår!!
  Boken kommer att bli så fin, det är jag säker på!! Den är ju din och innerst inne vet du hur du vill ha det!! Ta gärna med den vackra målningen på cirkeln som vi pratade om!! Ska bli så spännande när den är klar;o)
  Ha det gott söta du!!
  Kram Kram Malin

  SvaraRadera
 2. Tack Malin... Det skulle vara roligt att träffas en dag och bara prata blogg med dig.. kram Anne

  SvaraRadera

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig