söndag 13 juni 2010

Nu har jag landat i det Nya

Nu har jag landat i det nya
Ni som har tittat in i bloggen under fredag och lördag märkte att det var mycket dans och rörelse här så som speglade sig inte minst i den lekfulla designen jag hade då... Det känns som att det varit lite stagnation på ett visst område i mitt liv och jag har suttit fast där lite och att det behövdes ny rörelse och flöde och lekfullhet och glädje för att bryta det.

Ibland behöver vi bryta våra rutiner
och göra något helt annat och så faller saker på plats av sig själva... Så har det känts den här helgen. Jag har funderat mycket omkring relationer t.ex och så plötsligt faller det bara på plats och blir tydligt för mig när jag väl har släppt det. Jag tror det var också för att jag kom i kontakt med min ursprungskvinna och kände hennes behov och vad hon vill ha i en relation.

Katarina är med i en kvinnocirkel
Det var även många spännande och fina människor här som vanligt. Jag pratade med Katarina precis nyss som bland annat skriver i tidningen Barometern. Hon var intresserad av att läsa min bok och kanske skriva lite om den...kul.. dessutom har Katarina själv varit med i en Kvinnocirkel som nu har träffats i 17 år!!! visst är det fantastiskt.. och de har verkligen funnits där för varandra både genom glädje och sorg,, skilsmässor, någon anhörig som går bort men mycket glädje med.. Visst är det underbart.

Jag har också träffat jättefina Afrikanska kvinnor
som är engagerade i att hjälpa Afrikaner som kommer till Sverige/Norge. En av dem arbetar med att stärka självkänslan för Afrikaner och jag funderar på att bjuda in henne och lite afrikanska kvinnor samt svenska kvinnor och mötas i cirklar, samtala och lära av varandra... Visst är det en fin idé...

6 kommentarer:

 1. Ljuvligt att få landa i goa insikter ...
  Jag är också såå nyfiken på din bok och detta fenomen vad vi kvinnor kan ge och dela med varandra om vi bara vill ... Vi lever ju i ett samhälle där YTA prioriteras och då missar vi ju ALLT väsentligt!
  Kramis!

  SvaraRadera
 2. Ja det är så sant uttryckt Anita.. tack för dina kloka reflektioner.. Anne

  SvaraRadera
 3. Jättefin ny blogg!
  tycker Ingrid. :)

  SvaraRadera
 4. Tack Ingrid.. ja idag har jag snyggat till den ytterligare lite så jättekul att du säger det... det blir jag Glad för Tack!

  SvaraRadera
 5. Ja den känns fräsch och luftig :)

  Blev så inspirerad att jag fick för mig att göra en ny av min gamla, som jag aldrig tyckte om..

  Ingrid

  SvaraRadera
 6. Vad kul Ingrid och det finns ju jättemånga fina nu att välja på och många fler variationer av varje... Kul att höra av dig lite mer igen.. har saknat dig.. Kram Anne

  SvaraRadera

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig