söndag 20 juni 2010

Djup kvinnogemenskap som stärker på vägen

Liten Kvinnocirkel med stärkande tankar
Jag har just haft mina fina "systrar" Mona och Helena på besök här på Öland. Vi hade en så fin och värdefull kvinnocirkel igår em och kväll och de kunde stärka mig så mycket i mina beslut omkring hur jag ska ta nya steg i livet när det gäller flera livsområden. Idag hade vi en riktigt lång mysfrukost i det lilla soliga köket i stugan här.. även den fylld med djupare tankar och kvinnoprat. Så mycket det ger att dela tankar med varandra. Tack vare dem är jag redan på väg in i det nya mycket enklare. Det är så bra ibland när andra som känner en ger sitt perspektiv på ens livssituation.

Liten Releasefest för boken
Idag ska jag ha en liten releasfest för min bok.. bara lite spontant .. då jag redan har firat den en del med mina kvinnocirkalr. Men det känns kul att en del kvinnor i närheten dyker upp... Ha en underbar dag och Njut av den.. ge dig själv det du mår bra av och känner glädje av. Kram Anne

2 kommentarer:

 1. Jag har precis fått din fina bok "Kvinnocirkeln" i min hand och bara börjat läsa, den känns redan mycket inspirerande.
  Tack för den! Jag önskar dig en riktigt...

  SKÖN MIDSOMMAR!

  Kram // Carina

  SvaraRadera
 2. Tack Carina.. kul att du redan tycker den känns inspirerande.. roligt att höra.. Ha en SKÖN MIDSOMMAR du med.. Kram Anne

  SvaraRadera

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig