onsdag 16 juni 2010

Njutning Enkelhet och Mirakler

Nu har jag flyttat upp till "fäboden"
Det är så skönt at gå och lägga sig utan elektricitet och att vakna upp på morgonen och bara gå barfota ut i gräset... leta sig fram mellan löv och buskar till utedasset och sen göra lite yoga i solen omgiven av smörblommor, och allehanda blommor och småkryp.

Enkelhet är njutning
Idag sa Gudinnan till mig i meditationen att jag ska passa på att var ute och njuta av den här dagen.. för det är inte så många sådana här vackra dagar på året och det andra det hinns med sedan.


Vår lilla "fäbod"

Miracles
På vår lilla morgonsamling som vi har varje morgon i Mundekullateamet kunde vi sitta ute och njuta och när jag drog ett änglakort så stod det "Miracles" på det och jag ska dela med mig det till er... så får det bli ert kort idag med:

Dearest one
Even if all hope seems lost, let not hope slip away.
I your guardian angel am constantly by your side.
Surrender all your concerns to me and trust
in the healing power of love.
Please beleive that you are never alone.
Together we shall work through each issue
or situation which is of concern to you.
All heals with the passing of time
Magic and miracles are about to manifest.

4 kommentarer:

 1. Kära Anne- det låter så härligt och så rätt. Nu står även min lilla stuga utan elektricitet klar...Idag kom ett underbart paket med posten- en bok och en skiva. Det kom mycket passande inför min planering av höstens verksamheter. Skivan av dig har gett mig så mycket vägledning och inspiration så nu ville jag ge denna gåva till en annan gudinna och hon tog tacksamt emot den. Tack för den inspirationskälla du är Anne. stor varm kram Pernilla

  SvaraRadera
 2. Åh vad roligt Pernilla om du kan få inspiration i din verksamhet genom min bok... vad kul att du vill ge Cd-skivan vidare... Ja jag tycker mycket om den med och lyssnar med jämna mellanrum... kanske jag skulle pusha för den lite mer .. men jag är lite lat när det gäller att skicka ut saker... kanske skulle anställa någon till det... Kram Anne

  SvaraRadera
 3. Vad härligt att du påminde mig om att man ska ta vara på dessa vackra sommardagar, för allt det andra hinns med sen! Jag har varit bra på att ta vara på varje blomma, träd och allt annat underbart denna vår och sommar. Men just nu har jag en lista i huvudet och mitt ego säger att När ska du ta tag i det? När ska du göra det?
  Jag svarar: Inte nu iallafall. Nu ska jag ta med mig min kopp kaffe ut på balkongen och njuta i solen bland mina blommor och örter!
  Tack Anne!

  SvaraRadera
 4. Härligt Elin.. så fint att vi kan påminna varandra om att njuta och ta vara på de vackra stunderna i livet... tack för din inspiration. kram Anne

  SvaraRadera

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig