fredag 11 juni 2010

Dansa, dansa Kära Gudinna


Solo och hans son spelar kora nu,
vilken otrolig glädje och spirit och vi har dansat och dansat i glädje och med mycket skratt.. och det är bara underbart att se alla Afrikanerna och att dansa med dem... Jag älskar dem allihop för att de är så mycket i hjärtat... De är så mycket kärlek och glädje i sig och är så mycket i gemenskap med varandra.

Vi har mycket att lära av Afrikaner
om att vara i kroppen och i hjärtat, grundade i oss själva och att vara i gemenskap och Oneness med varandra... Det är i alla fall det jag ser i de fina afrikaner som vi nu har i Mundekulla...

Jag ska njuta av värmen och Afrikstämningen
nu i helgen. Nu förstår jag varför bloggen blev så här idag.. med alla färger och rörelser.. för det är precis det som jag har upplevt. Ni som kanske tycker det är lite väl häftigt kan jag lugna med att troligen kommer jag välja en annan lite lugnare mall snart, men denna fyller en viktig funktion just nu.
Vi behöver mer njutning och glädje
I de flesta ursprungskulturer har man fest med dans, trummor och sång minst en gång i veckan och det finns alltid något man kan fira... Ja tror vi behöver det med.. Det är som ett naturligt behov för människor att sjunga och, dansa... dansa av oss känslor.. uttrycka oss i dansen.... dansa glädjen och känna gemenskapen med varandra...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig