fredag 11 juni 2010

Gudinneskolan - Njutning, glädje, lek och dans

Denna helg vill Gudinneskolan uppmuntra dig till ..
Njutning, glädje, dans, eller kreativitet, ha kul med vänner m.m.

Gudinnan tycker att vi behöver röra på oss lite
Det var nog därför hon gav mig den här nya designen nu.. som känns både varm, lekfull och glädjefylld... Hon vill ge oss lite hjälp att röra oss - Ut ur det gamla och in i det Nya. Då kan det vara till mycket god hjälp att leka eller dansa och ta fram barnet inom oss... Jag märker själv hur jag lätt fastnar i att fokusera på det jag tycker är viktigt när det gäller mina projekt men ibland behöver vi bara vara och leka och njuta också.. Jag tror det är jätteviktigt.

Just nu har vi Afrika i Mundekulla.
Så fort Papis bara dök upp för några dagar sedan var det som att det blev en lite mer lugn och avspänd stämning. Peter flyttade ut från kontoret och satt och spelade och sjöng med Papis istället så trummorna och musiken lät i hela byggnaden och det var lite härligt att att ha till bakgrundsmusik när jag satt på kontoret och skickade ut böcker.

Det är African festival i Mundekulla
och flera av våra Afrikanska vänner från Senegal kommer hit.. Det är så roligt att se dem... Vi har ju varit i Sengal flera gånger nu under vintern. Afrika väcker en speciell härlig och avslappnad känsla i mig.. och jag tänker passa på att dansa och njuta av musiken. Jag har just fått Karin Swanströms fina bok "Fri Gör Ande Dans" i min hand. Vi bytte böcker med varandra. Har inte hunnit läsa så mycket men förstår att den handlar mycket om dans och den väcker danslusten i mig. Min egen erfarenhet är att vi kan hitta så mycket glädje och kraft inom oss när vi dansar.. en kraft som även kommer av att vi blir grundade i kroppen.

Denna helgen vill Gudinneskolan uppmuntra dej att dansa
eller leka eller göra något kul... släppa loss lite och bara vara... vi behöver det för att få balans på allt annat... Men förstås så är vi ju i olika faser med så du vet vad du behöver när du lyssnar inåt till dig själv.

Nu har jag lekt runt en stund här i bloggen
och nu behöver jag ta itu med andra saker som att skicka ut böcker t.ex.. leka jultomte .. det är ju kul med... Så nu får bloggen se ut så här ett slag... Hoppas ni trivs i det nya lekfulla Gudinnerummet. Kram Anne

Välkommen på African Festival
Ps Du som bor i närheten är varmt välkommen att bara komma fredag eller Lördag kväll.
http://www.mundekulla.se/mundekulla/parse.php?p=african_festival.html

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig