fredag 11 juni 2010

Äntligen har blogger förnyat sina mallar... så kuul.

Vilken positiv present denna morgon...
Äntligen har blogger förnyat sig med jättefina mallar. Jag testar denna lite nu bara och har inte fått ordning på den som ni märker. Ska snygga till den så snart jag har tid. Men den kändes så glad och positiv och jag gillar färgerna. Hade nästan tänkt att byta till en annan bloggportal men nu älskar jag deras nya fina mallar... Jippiiii vad kul. Äntligen har jag hittat en mall med varma färger men där textytan är vit också... Den kommer bli jättefin när jag fått till det med bilderna med...

Nu ska vi se om jag kan lägga ut kommentarerna med...
Är det någon som vet om det går att göra dem synliga i blogger och hur man gör då.. så att de kan ligga öppet. Jag provade och provade igår men lyckades inte.... Men jag tror jag har sett andra med blogger som har dem synlig så det borde gå... Kram till er, ta hand om er idag och lyssna inåt och känn efter vad du behöver just idag.

2 kommentarer:

  1. Har inte kollat bloggers funktioner på ett tag, men det borde inte vara så svårt. Bara klicka runt lite, lita på slumpen och blunda. Vågar du titta upp sedan?
    :-D

    SvaraRadera
  2. Åh som jag har klickat runt...och provat.. Gudinnan vill kanske inte just nu... men ska kolla mer sen.. Hur som hels tycker jag det var mycket bättre med denna stora ruta när man skriver kommentarer.. så man lättare kan se allas. Kram och tack för tips.. ja man måste våga blunda och chansa lite..

    SvaraRadera

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig