onsdag 2 juni 2010

Gudinneskolans kurs i Njutning och Glädje.

Varmt välkommen till Gudinneskolan
Vad kul att flera av er vill vara med... Jag vet att när vi beslutar oss för att fokusera på att lära något då är det som om Gudinnan hjälper oss lite extra på vägen.. så bara att uttrycka att jag är med kan vara ett steg i rätt riktning. Dessutom är det här ju en härlig skola som vi kvinnor såväl behöver.

Jag skriver när jag har lust och det känns glädjefullt
.. det känns ju extra viktigt när det nu är detta tema... så jag vill upppmuntra er också till att gå in här när ni har lust... Jag vet ju att sommaren kan rymma så mycket annat härligt och det är ju självklart att vi alla vill passa på att vara ute och njuta av det...men kanske kan vi få lite extra inspiration till attt uppleva en ännu mer njutingsfull och glädjefylld sommar genom att regelbundet titta in här och dela tankar och erfarenheter.

Dela gärna det du njuter av i sommar
Vi kan inspireras av varandra genom att ta del av varandras glädejämnen... delad glädje är ju dubbel glädje sägs det.. och det stämmer nog. Samtidigt som många av oss har inprogrammerat att det inte är helt okey att berätta när vi har det bra..... Men nu tycker jag vi provar det och ser vad som sker.. jag tror att vi kan bli mycket inspirerade av varandra... och påminnas om hur mycket det finns att njuta av.

Du kan dela med dig i kommentarer
...eller om du är med i facebook på Gudinnerummets sida där. Men välj hur du vill göra och lyssnar till dig själv .... Stor kram och ha en underbar dag och välkommen till en glädjefylld och njutningsfylld sommar där du lyssnar ännu mer till dig, tar hand om dig och tillåter din inre Gudinna att få blomma ut...

Idag ska jag njuta av...
att åka hem till Mundekulla igen.. ska bli härligt att sitta i bilen och njuta av underbar musik och lyssna mer till Christina Northrup när hon pratar om glädje och njutning... samt stanna till här och var när jag känner för det och njuta av allt vackert som är nu. När jag kommer hem ska jag njuta av min kvinnocirkel som ska träffas i kväll.

Läs gärna inlägget nedan om du vill vara med i Gudinneskolan.. där står det lite mer av mina tankar om denna sommarkurs samt jättekul om du meddelar att du är med.. när du själv vill förstås. Gudinneskolan är helt fri att deltaga i även denna säsong .. så passa på nu.

Kram Anne Solveig

2 kommentarer:

 1. Jag vill gärna delta i din "sommarskola" och få inspiration i min tuffa vardag.
  Har så lätt att fastna i mina grubblerier så då är det perfekt att jag kan gå in på din blogg och få positivt tänk.

  Just nu sitter jag och kollar ut på ett helt underbart landskap.
  Bor i marklägenhet lite i utkanten av staden, men med all grönska som vi har på baksidan kan man tro att det är på landet i vissa vinklingar.
  Ja det är bara så fantastiskt vacker ute i vår natur.

  Kram

  SvaraRadera
 2. Härligt att höra Anki att du har så fin utsikt... och jättekul att du vill vara med och känner att du kan ha nytta och glädje av det.. kram Anne

  SvaraRadera

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig