lördag 12 juni 2010

Djup healing när en sann Gudinna sjunger.


Jennifer Fergusson

Jag har aldrig hört någon sjunga sååå förut .
och aldrig blivit så berörd av en sång. När Jennifer Fergusson inledde med att sjunga till "The Divine Mother" Blev vi alla helt tagna och resten av konserten satt jag bara på golvet så nära jag kunde för att helt kunna ta in hennes sjungande. Hon improviserar och hittar på i stunden .. följer känsla och intuition och skapar magi... Pratade med flera kvinnor efteråt som kände som jag att nu blir allt annat bara platt så vi behövde gå ut och smälta det vi hade upplevt.Jennifer använder sin röst på ett unikt sätt
... lekfullt och med power.. Hon rörde sig från det ljusaste vackra till det lekfulla... till kraften och glädjen .. kärleken ... Allt fanns med och det går helt enkelt inte alls att beskriva. Men jag vet att det handlar om att Jennifer lyssnade in till Gudinnan och tillät sig att vara hennes redskap helt och fullt... and that is just so beautiful.

När Jennifer sjöng kom tårarna
Jag såg bara plötsligt vad jag hade längtat efter och vad som hade känts fel en längre tid... jag såg mitt sanna djupare behov som kvinna . Det var som att jag kom i kontakt med ursprungskvinnan och hennes behov när det gäller trygghet av andra äldre kvinnor samt mina behov i en djup nära relation med en man.

Det blev bara tydligt i mig
hur mina djupare behov ser ut nu när det gäller nära relationer och det kändes djupt helande och jag grät och grät och slappnade av mer och mer... och känner nu djup tacksamhet och nya djupa insikter.


Jennifer med dottern Hanna
...som är en fantatisk tjej med en extra kärleksfull kromosom som gör att hon är en vis och kärleksfull väglederare för oss alla när det gäller att vara i hjärtat och i nuet. Vi har njutit så av att se Hanna dansa och släppa loss och härma afrikanerna och inspirera oss till att göra detsamma.


Kärlek mellan mor och dotter.

7 kommentarer:

 1. Så vackert! Upplevelsen, kan nästa känna sången och känner definitivt sitt hjärta där i orden. Så fint!!! Behövde höra detta själv. Som sjunger....Tänkt hur världen skulle se ut om vi alla vågade ta steget att dela våra innersta gåvor till världen.

  SvaraRadera
 2. Och tack för det du skrev om relationer!!! Precis så....TACK!!!!!!!!!!

  SvaraRadera
 3. Tack Pernilla för dina fina kommentarer.. ja det går ju egentligen inte att beskriva men fint att du fick en känsla av vad jag ville förmedla...
  samt tack för det du skrev om relationer... det var en mycket viktig bit för mig som blev tydlig och föll på plats... Kram Anne

  SvaraRadera
 4. Det låter sååå underbart - att hitta hem i sig själv!!! Vilken fantastisk gåva det kan vara med sång och musik när den når ända in i det innersta och man blir vidöppen. Det är en ynnerst att få uppleva det! Härligt också att på detta sätt få svar på dina funderingar och frågor - visst är det skönt att våga lyssna på svaren ... Jag tror ändå det är så att de har funnits där och finns där hela tiden, bara man just är öppen för att lyssna till dem - svaren ... och sång och musik är ett så fantastiskt hjälpmedel för att just kunna "lyssna"!
  Det är inte utan att jag blir nyfiken på denna kvinna som förmedlade sången så speciellt - önskar jag hade varit på Mundekulla i helgen ...
  Tack för de fantastiska bilderna - ögonblick som säger en hel del!
  Kram anita

  SvaraRadera
 5. Tack Anita

  Ja svaren finns ju där men en del svar verkar som de behöver något extra för att komma fram... och bli tydliga... så det känns fint som du beskriver det Anita att sång och musik kan vara ett underbart verktyg för att kunna lyssna.
  Jag tror att både sång, musik och dans kan öppna dörren till vårt innersta lite mer och det var nog det som skedde nu...

  Tack för dina rader och kul att du kunde få en känsla genom bilderna.. kram Anne

  SvaraRadera
 6. Hej Anne. Jag var där...tack och lov! Det låter sig inte beskrivas och var djupt helande, ett uppvaknande också. Vilken röst. Hoppas jag får höra mer av Jennifer snart, och kan ta med mina barn nästa gång. Varm kram från Anneli.

  SvaraRadera
 7. Tack att du säger det Anneli... Det känns fint att kunna dela sådana här upplevelser. Jättefint att ha dej med på festivalen också, tack för all hjälp och välkommen in i Mundekullagänget... Kram Anne

  SvaraRadera

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig