söndag 18 december 2011

Julkalenderna dag 18 - Sunday spirit inspiration!

Kära Gudinnor!
Idag vill jag bara passa på att tacka er för all fin feedback ni gett mig och Gudinnerummet under året. Det betyder så mycket och det har fyllt mej med sååå mycket ny inspiration. Så om jag skulle sluta skriva nu.. (vilket jag inte planerar) då skulle jag ändå vara så uppfylld och stärkt av allt det ni ger och har gett samt inte minst av att veta att ni finns där. För visst betyder det mycket att veta att det finns andra Gudinnor som ger oss stöd och feedback och kärlek och inspiration och som tänker som vi...

Kvinnocirkel!
Om en liten stund kommer min kvinnocirkel på besök.. de är också änglar i mitt liv.. och det har blivit en tradition att vi ses lite innan jul. Så nu ska jag förbereda lite för det.

Idag har jag även skrivit några Julkort.
.. det känns fint att skicka några vanliga kort med post.. och det är ju så roligt att få riktiga julkort på posten. Då hittade jag det här underbara kortet som påminner mig om alla fina, vilda, visa, lekfulla och kärleksfulla änglar som finns i mitt liv...varav alla ni som hälsar på i Gudinnerummet är mycket viktiga änglar i mitt liv..

Dagens lucka är inte öppningsbar!
Ängeln här nedan är dagens lucka och den är till dej!Kortet är målat av Markus Kolp (munmålare)
Visst är det underbart!

Ha en fortsatt underbar Söndag!
Kram till er fina Änglar!

4 kommentarer:

 1. En tokängel, lite vild o oborstad, underbar.
  Tack för den!

  SvaraRadera
 2. Ja visst är den härlig Maria... Ja tokängel känns som ett passande namn!

  SvaraRadera
 3. Den gillar jag! Inte för perfekt utan levande ; ). Kramar

  SvaraRadera
 4. Ja det nog det som är så härligt med den:-)

  SvaraRadera

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig