tisdag 6 december 2011

Gudinnerummets Julkalender dag 6.

Det blev så starkt så jag fick ta en paus...
Det kändes så starkt att dela med sig av den här sagan att jag funderade faktiskt på att lämna det temat i Julkalendern... Ibland är ju det vi skapar så skört på något sätt för att det väcker något djupt inom oss .. är en del av oss...och har betytt mycket för oss själva och kanske ska vi då vara lite varsamma med hur vi delar med oss det... Samtidigt kanske vi som konstnärer och artister behöver träna på att inse att alla kommer inte alltid beröras eller förstå eller tycka om det vi skapar .. men det betyder inte att det är fel på det vi skapar... Det betyder bara att det kanske inte speglar eller slår an en ton i dem.

Men genom den fina feedback jag fått
...så har jag förstått att det jag delat har slagit an en ton hos flera av er här i Gudinnerummet och därmed känns det tryggt och bra att fortsätta att dela med sig.. Det betydde verkligen mycket med den fina feedback ni gett mig... Någon gång i framtiden hade jag tänkt lyfta fram den här berättelsen i ljuset...kanske till och med trycka upp den som en liten bok... och då känns det så fint att kunna dela den med dem som kan ta till sig den och därmed stärka mig i det... och de bästa Gudinnorna för det finns ju här i Gudinnerummet.

Jag har lärt mig att skapa en film!
Nu har jag precis även gjort en annan kreativ sak som jag länge har viljat lära mig...Jag har filmat och lagt upp ett filmklipp. Här är mitt första försök som kommer med en liten julsång... tyvärr är det ett surrande ljus som verkar komma från kameran?? Ovanför sängen ser ni en del av en tavla som jag målade i samband med Sagan som är i Julkalendern.. om den tavlan får du veta mer när du öppnar dagens lucka.

                                    En sång till er kära Gudinnor...

Du kan vinna det som finns i dagens lucka

För att vinna... skriv en kommentar ...eller skriv jättegärna en kommentar hur som helst!

2 kommentarer:

 1. Vad fint att du lärt dig att filma. Det var väldigt fint med lite sång så här på kvällen.

  Precis den här luckan vill jag vinna. Den har jag väntat på och idag fick jag se tavlan, den som får mig att känna mig så levande.

  Det spritter i mig av glädje när jag ser den och jag känner mig oerhört trygg, det går nästan inte att förklara:)

  Ha ett underbart nu!

  Med kärlek Linda

  SvaraRadera
 2. Tack fina Linda!
  Blev mycket glad för dina värmande och upplyftande rader om min målning... jättefint att höra. Vad bra att du talar om vad du vill vinna.. då tror jag det blir lite enklare för den Stora Gudinnan att välja ut vinnare.. ska nog uppmuntra de andra Gudinnorna till det med. Varm Kram Anne

  SvaraRadera

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig