söndag 4 december 2011

Julkalendern dag 4 - Sunday Spirit Inspiration

Kreativiteten väcks till liv när vi ger den tid!
Den här Julkalendern har väckt lite olika tankar hos mig... Jag märker att fokusera och dela med mig av mitt eget skapande gör att jag får mer inspiration på min kreativitet.. Jag hittar tillbaka till den känsla av magi, lekfullhet, och glädje som jag hade när mycket av det jag delar med mig här blev till. Jag tror vi behöver tid för att komma in i kreativiteten... Den går liksom inte bara att stänga av och sätta på lite hur som helst.. Jag har i alla fall märkt att för min egen del så kommer kreativiteten och fantasin sakta igång men när den väl är igång.. då sker magin.. och det börjar flöda och nya underbara idéer kommer till mig.. Det känns som jag börjar gå in i det flödet igen.. Igår köpte jag glitterfärger att måla med... och guldband och guldtråd att sy fast på kläderna... det kändes härligt...

Dagens lucka handlar om Kreativitet och Skapande och inte minst MUSIKEN.

Öppna luckan först
och kom sen tillbaka och lyssna till musiken... när du fått veta lite mer om den..Vinn presenten i dagens lucka!
Tycker du om det du hör så skriv några rader i kommentaren så är du en av dem som har chans att vinna... Eller skriv ändå och berätta om dina tankar om kreativitet och skapande och vad det betyder för dig.

Hur du vinner
Jag kommer i mitten av december ca 15 - 16 dec meddela vilka som har vunnit och se till att ni får era Julgåvor skickade innan Julen.

Samt ha en underbar magisk Advent!

11 kommentarer:

 1. Nej men..! Jag har ju precis skrivit om det, igår. En dikt om just vem jag är utan ord, men med musik... ! Lustigt!

  Och tack för att det här är varje dag, så himla spännande, och att få ta del av den vackra, skimrande utomjordliga sagan! Tusen tack!

  SvaraRadera
 2. Ja visst är det lustigt ibland..kanske vi "tonar" in till varandra vi som ses här i Gudinnerummet.. vill gärna ta del av det du skrivit... Vad roligt att du gillar min Saga... Kram!

  SvaraRadera
 3. Pjuh! Nu har jag försökt transformera denna idé på bästa vis, med en viss söndagströtthet :)
  http://goddessofgotland.blogspot.com/2011/12/ordlos-men-inte-utan-melodi.html

  Får se hur det blir,
  men dikten finns där iallafall! :)

  Kram

  SvaraRadera
 4. Tack Anne för fin inspiration.. gick just i tankarna på vad jag skulle skapa till vår nästa kvinnocirkelträff... vi ska ta med något skapat på temat "Hela mitt älskade jag"... så slår jag på datorn och möter dina tankar och din sång... perfekt! tack för hjälpen syster!
  Kram Ninna

  SvaraRadera
 5. Ingrid
  Varmt tack... så fina tankar och underbar sång-melodi.. Ja det sade nog mycket mer än ord...kul att dela liknande tankar/upplevelser. Tack!

  Ninna
  Vilken fin tanke att ta med något ni skapat och vilket fint tema... Kul att du fick inspiration i Gudinnerummet..Kram

  SvaraRadera
 6. Vad fint du sjunger, Anne! Jag älskar när rösterna leker med varandra. Och energin i sången, mer än det rent estetiska, musikaliska. Härligt!


  Och jättefint CD-omslag : ). Jag känner igen det där med flöde. Så härligt att vara i det. Jag känner det mest när jag kanaliserar men ska verkligen använda mig av det när jag målar.

  Kramar, Karina

  PS: You've got mail ; )

  SvaraRadera
 7. Varmt tack Karina.. känns så fint att bli stärkt och få underbar feedback på min sång.. Ja sången och musiken är ju något jag med vill skapa mer av.. Ja prova att måla meditativt i flödet som en kanal.. det är härligt.. och vad kul att jag fått mail.. ska kolla dem snarast. Kram

  SvaraRadera
 8. Idag är jag lite krasslig och stannade hemma i sängen för att vila. Så tänkte jag att det är väldigt bra medicin att titta in här - och JÖSSES säger jag bara. Först läste jag dikten och blev alldeles varm inombords och sedan lyssnade jag på musiken. Vilken härligt flödande känsla säger jag bara. Det är bara det att det är svårt att sätta orden på det känner jag (och det är väl inte likt mig egentligen "fniss" som älskar att skriva........)
  Antagligen så är det nog bara så att jag vill vara lite i allt det där goa jag känner nu - och inte sätta ord på det och låta det hamna inom de ramarna. Nej, känslan liksom svävar utanför dem och de ska få fortsätta sväva vidare nu, så får vi se vart jag hamnar *ler tacksamt*

  Ha det gott och tack för att du delar med dig!
  Kram från Mia

  SvaraRadera
 9. Jag tyckte du hittade bra ord Mia.. ditt "Jösses" och att du blev varm inombords säger ALLT.. det når in til mig och gör att det känns ännu mer meningsfullt att skapa Julkalendern här.. Vi behöver varandra och när jag märker att det jag skapar ger något fint till andra så får jag mer inspiration... Varmt varmt tack och Kram!

  SvaraRadera
 10. Så härligt med en så här inspirerande julkalender =) Och så fin musik på den skivan...
  Kram!

  SvaraRadera
 11. Tack fina Mia Ö... så roligt att du tycker om musiken och Julkalendern... varm kram

  SvaraRadera

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig