fredag 9 december 2011

Julkalendern dag 9

Att ge uppskattning och feedback till varandra!
Jag säger det igen... Varmt tack för era fina kommentarer... jag älskar att få kommentarer av er... tror egentligen det är ganska självklart att när vi skapat eller skrivit något så känns det så fint med ett gensvar... att känna att det jag tänker eller skapar kan beröra eller inspirera fler ... samt att det är så fint att ta del av era kloka tankar med... Det ger ju mej inspiration till att fortsätta att dela med mej samt även en känsla av djupare gemenskap. Så varmt tack för att ni ger er tid att skriva då och då... Samt inte minst är det ju viktigt att ge varandra uppskattning i vardagen... Det kan också betyda så mycket när du uttrycker din uppskattning t.ex .... när du lyssnar på ett föredrag... en artist m.m... när du tycker någon är vacker... och inte minst när du tycker om någon... Alla älskar att få uppskattning samt fin feedback på det de gör...

Meddelande ruta är installerad här till höger!
Skriv ditt namn + meddelande, max 4 rader = 100 tecken + klicka OK.
Nu har jag funnit ut ett sätt som gör det enklare att kommunicera med varandra!!! Jag vet att det har krånglat lite ibland med kommentarer så därmed har jag nu ägnat lite tid till att installera en meddelande-ruta här till höger. Om du skriver webadress eller e-mailadress så kommer ditt namn att bli klickbart så de som vill kan klicka där och komma till din sida... och då kan ju andra hitta till dig.

Så nu kan ni välja
...att antingen skriva en kommentar.. vilket kanske fungerar bättre om du vill skriva lite mer och kunna se vad du skriver.. göra ändringar m.m... men vill du bara skriva en enkel rad eller några rader (max 4 kan man skriva).. eller en hälsning att du varit här så är det ju jättekul med.. och dessutom tror jag att jag kan se det meddetsamma så då kan vi ju även prata med varandra... samt det blir nog enklare för er att prata med varandra med här i meddelanderutan... ja vi får se hur det funkar... men prova gärna

Dagens lucka tänkte jag att Du skulle vara med att skapa!
Idag vill jag välkomna er!!! att skriva en kommentar eller testa meddelande-rutan här bredvid. Jag vet att ni alla har mycket goda tankar och projekt att dela. Skriv vad du vill... en tanke.. en dikt ... en sång..  eller säg hej bara eller välkomna de andra hem till dej om du har en blog eller hemsida...eller berätta något du inspirerats av i Gudinnerummets Julkalender om du inte redan gjort det...Jag håller tummarna !


Så öppna luckan så vet du vad du ska göra!
Eller skriv något i meddelande-rutan om du hellre vill det!

10 kommentarer:

 1. Nu har jag testat ditt nya verktyg, Anne! Svårt att skriva så kort ; ). Jättebra att dela med sig att positiv feedback och beröm tycker jag med.

  Jag brukar göra det ganska mycket men sedan en tid tillbaka gör jag det massor. Det kommer så spontant och skapar en så fin och kärleksfull spiral!

  Kramar!

  SvaraRadera
 2. Ja du är verkligen bra på det också Karina.. och kul att du säger att det skapar en positiv spiral.. visst är det så. Jag vill gärna fortsätta att få kommentarer här med för här kan vi ju skriv lite mer... men meddelanderutan känns kul och lite ny.

  SvaraRadera
 3. Oj! En dikt vore roligt att dela, förvisso,
  speciellt sedan den förra som fick så bra respons!
  Hade gärna delat med mig av piano-melodier, men har inget att spela in på, och pianot är långt bort...
  Hum hum, får återkomma!

  SvaraRadera
 4. Ja dela gärna en dikt... samt bjud hem dem till dej... jag bär fortfarande med mig dina starka rader och vill dela dem här...

  "Och när man erkänner för sig själv
  vem man är
  så ordnar sig allt.
  Det är som ett mirakel:
  plötsligt vet man,
  vägen är öppen, det lyser...

  Så sant och starkt och vackert!

  SvaraRadera
 5. Har knappt varit inne på din blogg förut, det här var en rolig idé, lucka som läsa får fylla. Jag säger bara: "Ett träd talar...unik är min gestalt och min huds ådring...Mitt uppdrag är att i det utpräglat individuella gestalta och visa det evig...Ett träd talar: min kraft är tillit..." (Hermann Hesse).

  SvaraRadera
 6. INGA GRÄNSER

  Idag har mitt hjärta vingar
  jag flyger högt, högt
  Lika högt som mina drömmar

  Insikten når mig
  med en underbar känsla:

  Uppåt finns Inga gränser

  SvaraRadera
 7. Varmt tack Maria... för dina fina rader om trädet..ja träd kan verkligen tala när vi lyssnar.

  Så lustigt det är ibland.. Just igår, fick jag syn på dig i fb och blev lite nyfiken på vem du var så jag gick in på din profil och läste lite mer... och så nu går du in på min blogg nu... Kram

  SvaraRadera
 8. Så underbart vacker din dikt är Mia Ö... precis vad jag var inne i för tankegångar på morgonen så din dikt uttryckte det så fiiint! Varmt tack!

  SvaraRadera
 9. Har också en blogg o delar gärna nåt egetskrivet:
  Att jag är tacksam för den gud som älskar
  att min vilja överskrider mig
  att mitt lidande är en droppe i en väldig flod

  Står bara kvar vid träden
  kanske saven läker huden
  kanske barken är det bröd
  som mättar verklig hunger

  (fr mitt senaste inlägg Smärtan är på pilgrimsfärd)

  Hade tänkt skriva det förut, men min hund avbröt mig alltså...
  Verkar vara en fin blogg du har, ska kolla mera, bakåt o så.

  SvaraRadera
 10. Varmt tack Maria!
  för din fina dikt..
  så vackert och sant..
  ryser lite när jag läser..
  vill gärna titta in på din blogg.
  Anne

  SvaraRadera

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig