torsdag 29 december 2011

Follow your bliss!

Nu är det snart ett nytt år.
Jag brukar använda Nyårshelgen till att fokusera på det som jag är tacksam för och det som har hänt under detta året och sedan meditera och lyssna inåt och fundera och känna efter hur jag vill att det nya året ska se ut och kännas. De senaste ca 10 åren har vi bjudit in till en mycket uppskattad Nyårsretreat här i Mundekulla, då vi har väglett deltagarna i den processen och det har varit mycket inspirerande. Vi har skrivit ned våra önskningar och visioner och vi har målat och skapat visionskartor. I år har vi valt att istället vara lediga men bjuda in några vänner som vi ger oss tid att fokuserar på det nya året med.

Under 2012 vill jag ännu mer följa min inre glädje..
Jag vill fokusera ännu mer på det jag älskar.. jag vill tänka på det... känna det...fantisera om det.. uppleva det i mitt inre... ge det energi och ta steg i den riktningen.. jag vill syssla med det jag älskar ännu mer... för jag vet att vi är "vibrational beings" Ju mer vi befinner oss i en vibration som stämmer med det vi längtar efter ju mer enkelt kommer vi att kunna släppa in det och välkomna det i vårt liv. Så "follow your bliss" kära Gudinnor. Vi är här för att leva de mest glädejfyllda och meningsfulla liv vi kan tänka oss... livet behöver inte vara hårt arbete... det kan var enkelt och underbart!! Det handlar om att mer och mer fokusera på det vi älskar... tänka på det... tala om det.. känna det... välkomna det vi längtar efter och ha tillit till att det vi djupast innerst inne vill det kommer till oss... Det är min intention inför det nya året.

Det är så det "Gudinneliga" lagarna fungerar...
Vi drar till oss det som stämmer vibrationsmässigt med oss själva vare sig vi tror det eller ej. Att uppleva glädje och förnöjsamhet och tacksamhet där vi är just nu.. sänder ut en vibration som drar till sig mer av det goda...Det är värt att testa om desa lagar fungerar...  det är värt att testa att styra ditt och mitt liv i den riktning vi vill...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig