måndag 5 december 2011

Julkalendern dag 5- din lycka och glädje sprider sig.

Dagens lucka är ej klickbar!
Imorgon fortsätter Sagan... i Julkalendern. 

När jag skapade Julkalendern så tänkte jag att det skulle vara enkelt och kul och att ibland skriver jag mer och ibland mindre beroende på vad inspirationen säger... Kanske passar det er bäst också.

Är det okey att syssla med det som gör oss lyckliga..
Jag har märkt att när jag nu ger mig tid till att skapa och göra det jag tycker är kul så finns det en inre röst som inte riktigt tycker det är okey... den säger.. - men se hur det ser ut i världen... ska du ha det så bra och vara lycklig när så många svälter m.m.  Jag tror verkligen det är viktigt för vår egen skull att engagera oss  i andra människors väl och i miljön m.m. Jag tror att vi alla här i Gudinnerummet gör det också på vårt eget sätt.. Vi kanske handlar eklologiskt..rättvisemärkt.. eller har fadderbarn.. eller arbetar ideellt eller tar hand om egna/andras barn.. våra gamla föräldrar...djur.. värnar om naturen m.m.och allt deta är ju gott!

Världen behöver sant lyckliga människor..
Men kanske det allra viktigaste världen behöver är lyckliga människor med öppna hjärtan.. människor som mår bra och trivs och därmed sprider lycka och kärlek runtomkring sig...Människor som använder sina unika resurser och talanger på ett sätt som ger dem själva glädje men även kan vara till glädje för andra...

Jag tror att att den största gåvan
du kan ge till dig själv, andra och världen
det är ett lyckligt och strålande hjärta
 När du gör det som får ditt hjärta
att glädjas och hela dig att stråla ..
då sprider du ljus och kärlek
inte bara till dem som du möter
utan även till andra människor...
och till hela världen!

SO GO AND FIND YOUR JOY!


4 kommentarer:

 1. Så underbart att läsa just idag........
  TACK!
  Önskar dig en bubbligt härligt kreativ dag :)
  Mia

  SvaraRadera
 2. TACK fina Mia...härligt att höra.. Ha en helt underbar och glädjefylld kreativ dag du med... dag. Varm Kram

  SvaraRadera
 3. Vilken kreativitet och ljus som strålar om din fina sida och vackra julkalender! Verkligen imponerande söta du, precis den påfyllning och inspiration som behövs nu i vintermörkret.
  Tack från hjärtat kära gudinnesyster!
  Kramar o kärlek i överflöd.. <3

  SvaraRadera
 4. Så kul att få besök av dig vackra och strålande Gudinna. Tack för dina värmande ord kära gudinnesyster... känns kul att sprida lite ljus i vintertid. Varm kram

  SvaraRadera

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig