måndag 31 augusti 2009

Daglig meditation i Gudinneskolan

Meditation i Gudinneskolan
Imorgon ska vi börja med Gudinneskolans meditationer. De flesta andliga lärare och många framgångsrika ledare mediterar. De som mediterar är oftast lyckligare, mer harmoniska, är friskare, har goda relationer med andra och håller sig unga mycket länge.

Närma dig ditt sanna jag- Gudinnan inom dig
Genom meditationen kommer vi närmare oss själva och vårt sanna jag. Vi kommer i kontakt med Gudinnan inom oss och kan lyssna till henne. Därför är det en så viktig del av Gudinneskolan. Så jag tycker du ska ge det en ärlig chans. Ge inte upp även om det finns en massa otålighet och tankar i huvudet för det gör det i början

Det finns andra sätt med
Skulle du ändå känna att meditation absolut inte passar dig så kan det vara så att din meditation är en morgonpromenad istället eller yoga. Lyssna till ditt hjärta och följ det som känns rätt för dej. Se till hur som helst att du lyssnar till din inre Gudinna kanske i en avslappningsstund efter promenaden eller yogan eller kanske talar hon till dig under din promenad. Skriv ner budskapen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig