tisdag 24 mars 2009

Lite vilda Självkärleksövningar

Jag tror det finns tusen sätt att tycka om och hela oss själva. Om du har några tips när det gäller självkärlek eller att tycka om dig själv så dela dem gärna.
Spegelträning
Igår tog jag en stor spegel och satt och tittade i den. Jag har ju hört att det är bra att säga typ - Jag älskar dig och se sig själv i spelgeln. Men det har känts lite tamt så nu kom jag på min egen metod att med stor entusiasm och med gester utropa - Anne du är ju helt fantastisk, helt underbar... så vacker och sååå kärleksfull... det kändes väldigt kul och ledde till nya utrop och en glad Gudinna visade sig i spegeln. sådär höll jag på en stund - kan varmt rekommenderas.
Mjukisdjur
Hur många av oss har fått all den kärlek och trygghet vi behöver som små ? Flera vänner har på sista tiden nämnt att det kan vara mycket helande med mjukisdjur. Så detta ville jag ju testa då. På kvällen tog jag min gula mjuka apa som jag älskar och som jag brukade ha med när jag ledde sångkurser. (jag brukade kastade apan till någon i gruppen som då fick sjunga en sång, och det blev en trygghet att hålla i apan) Den fick vara med mig när jag skulle somna och det gav faktiskt en mysig, lite helande känsla. Visst, jag har ju en man att krama på med, men mjukisdjur kan man själv helt bestämma över .
Dansa
I morse hittade jag lite härlig musik i köket och satte på den för full volym. Istället för den vanliga morgonyogan så blev det vild dans i den klädsel Gudinnan skapat mig i, vilket kändes härligt och mycket befriande.. prova får du se...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig