tisdag 10 mars 2009

Det är tryggt att vara den jag är

I morse vaknade jag tidigt vilket har hänt flera gånger den sista tiden. Jag märker att när det sker så är det som om livet vill säga mig något. Så jag ger mig tid att lyssna. Det som kom till mig var att det är som om det finns en stark längtan och livskraft inom mig som vill komma igenom och som vill att jag ska dela med mig mer ... vara den jag är ännu mer .. ge ut av mina gåvor ännu mer. Jag läste några av Louise Hays affirmationer: Det är tryggt för mig att vara den jag är... Livet och människor vill mig väl... Jag älskar och bejakar mig själv, jag ger mig själv tillåtelse att röra mig framåt, det känns tryggt.... Jag insåg att det funnits tillfällen när jag varit ett sprudlande livigt barn i min fulla livskraft och det inte varit okey, jag insåg att jag lärt mig att inte vara för mycket.... och att det är så för de flesta av oss. Samt att nu när jag vill ge ut av det som jag känner är min uppgift och brinner för så finns det en liten del som håller emot. Det är den delen som gör att jag hellre tar itu med alla rutinarbeten på kontoret än utvecklar de projekt jag brinner för... för tänk om jag skulle lyckas och eller tänk om människor inte skulle gilla det jag ger ut... Jag insåg att jag behöver stärka min tillit till att det är tryggt för mig att vara den jag är fullt ut.. samt att älska mig själv ännu mer hur som helst så att det inte spelar någon roll vad andra tycker och att livet välkomnar mig.

There is so much that wants to express itself
Vi brukar inleda arbetsdagen i Mundekulla med en liten samlingsstund där vi sluter ögonen en stund och gör en liten meditation där vi fokuserar på hur vi vill känna os under dagen samt om det är något annat vi vill fokusera på och därmed stärka i vårt liv. Därefter drar vi ett kort och just nu är det Louise Hays "I can do it cards" jättefina kort som jag varmt kan rekommendera. Sedan delar vi med oss vad vi har fått och var och en av oss får ofta just det kort vi behöver. Idag fick jag "My job allows me to express my talents and abilities" Vilket stärkte mig ytterkligare i mina morgonfunderingar om att ge ut mer av mina resurser. När jag sedan kollade dagens ord i almanackan så var det : "There is so much within me that wants to express itself and flow" samma tema igen.. verkar som någon däruppe vill att jag ska ta till mig budskapet.
Låt din knoppar bli till blommor
Slutligen skriver jag detta för att jag tror att det är samma för dig .. Vi har alla så mycket inom oss som vill ut och kanske känner vi det extra denna tiden, alla knoppar som vill brista ut och bli till blommor... som Karin Boye säger: "Visst gör det ont när knoppar brister, varför skulle annars våren tveka." Ibland känns det som att vi är väldigt sammanlänkade med årstiderna också. Så vila i tillit men förbered dig för att dina knoppar kommer att brista och blomma ut för den tiden är snart här både inuti och utanför. Anne

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig