lördag 29 december 2012

Unfold and flower!

Att Tillåta sig att blomma!
Kanske är det egentligen enkelt och lätt... kanske handlar det bara om att i tillit öppna oss för att liksom en blomsterknopp, blomma ut .. kanske krävs det inte ens någon ansträngning... kanske är det bara så enkelt att vi ska släppa våra rädslor...lyssna till hjärtat och våga följa det ett steg i sänder... i tillit till att vi är gudomliga ...i tillit till att livet vill oss väl... i tillit till att allt är mycket gott.

Ja så enkelt är det nog!

Ha en fin dag. Kram AnneSolveig!


foto av Anne Solveig

6 kommentarer:

 1. Har legat och tänkt det också, försökte komma på en mening till twitter, typ: "For a woman to blossom, she needs support and nurture, be appreciated..." och så kom jag ingen vart med det. Tror det är för att jag såg ett program igår där jag upplevde att mannen inte uppskattade sin kvinna.. det gjorde ont. Jag såg framför mig hur en kvinna blomstrar i det rätta förhållandet (eller singel), och vågar mer och mer. :)

  Kul att vi synkar igen....

  Kram!!

  SvaraRadera
 2. Jag tror du har mycket rätt i att det kan vara mycket enklare att blomma ut när vi får support och näring av andra, typ i en relation eller i en kvinnocirkel. Samtidigt känns det som att det är dags att ge oss själva tillåtelse hur som helst, med eller utan stöd...och släppa rädslorna bara och lyssna till hjärtat. KRAM Anne

  SvaraRadera
 3. Ja, vem är det som ska ge en tillåtelse, om inte sig själv. :) Läser mycket om det i Byron Katies böcker..hm, blir nog fördjupning ikväll. Kram!

  SvaraRadera
 4. Ja Byron Katie är så bra...tänkte på henne idag med..:)

  SvaraRadera
 5. Fint skrivet! Det är nog precis vad vi alla behöver göra; öppna upp för livet och alla dess möjligheter. Jag skrev själv en affirmation om detta här om dagen: Som en blomma viker ut sina blad en vacker sommarmorgon, viker jag ut mitt hjärta och öppnar upp för det nya i livet. Jag får näring av den inre trygghet jag bär med mig. Näring av kärleken till mig själv!

  SvaraRadera
 6. Tack Lovisa!
  och så fina dina rader var... känns som vi var i samma flöde!

  SvaraRadera

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig