måndag 31 december 2012

Ja - jag ska ta det lugnt i det nya året!

Idag är jag sådär lagom förkyld så det ger mig den självklara 
rätten att stanna kvar i sängen, mysa och ta det lugnt .

Yess!
Idag vaknade jag så där lagom förkyld men inte alls så trött och febrig och ont i huvudet som igår....bara så där lagom så det ger mig den självklara rätten att stanna kvar i sängen men mysa och ta det lugnt ... passa på att använda alla de där kurerna jag fick på facebook i går som jag var för trött och sjuk för att tillreda.. men så mysigt det ändå kändes att kommunicera med Gudinnorna där och känna att det var inte bara jag som var sjuk.

Jag ska dra lite Inspirations - Gudinnekort
Jag ska även passa på att göra det som Ania föreslog som förkylnings-sysselsättning... nämligen att lägga lite kort inför det nya året.. det kändes kul och spännande och var ett tag sen jag gjorde. Jag tror att livet kan ge oss tips och vägledning på så många sätt och om korten speglar något som känns sant inom oss så är det ju rätt.. ibland kan vi behöva lite hjälp på vägen för att se nya möjligheter.

Stanna upp och ta det lugnt
Även om jag tyckte att förkylningen drog iväg lite väl mycket igår så kanske det var just det som fick mig att stanna upp och inse att jag vill leva lugnare... att bara ligga och stirra i taket var plötsligt en av de bästa sysselsättningar jag kunde göra.. dessutom helt stilla så huvudvärken inte skulle kännas så mycket,... När jag väl lyssnat inåt och upptäckt att jag vill ta det mer lugnt och inte fokusera på att skapa så mycket olika saker.. utan mer välja ut några saker att fokusera på nästa år....då såg jag ett inlägg som var ungefär såhär:

"Do what you do do well 
Give your love and all of your heart
And do what you do do well
Do what you do do well"...

Drömmen visade samma sak!
Det viktigaste är ju inte hur mycket vi gör utan att vi gör det vi gör på ett bra sätt. Jag kom även på att mitt personliga år- enligt numerologi -  handlar mycket om att ta det lugnt och fokusera mer inåt. Hade sen även en dröm om detta tema under natten... Drömde att jag först körde min egen bil som gick väldigt snabbt... lite för snabbt.. men så kom det en svart gammal bil som jag fick köra istället och det var dessutom cabbe på den så den var helt öppen och det var så lugnt och skönt att köra den här bilen för det hände inte så mycket när man tryckte på gasen...  Jag njöt av att sitta där och ta mig fram lugnt och kunna njuta av att ha öppet och se ut. Tänkt så tydligt drömmarna kan ge oss budskap.. att bilen var äldre tror jag även det handlade om att förr hade människor en lite mer lugnt takt som vi skulle må bra av att komma tillbaka till.

Målning av Camilla Måne


Så ha en riktigt fin Nyårsafton..
...och ta gärna en stund att summera det gamla året: vad har du lärt... vad nytt har skett m.m.  samt kanske även fundera på hur ditt nya år ska se ut eller dra några kort för att få inspiration .. Du har alla svaren själv men när vi ber om hjälp och har fokus på att lyssna till svaren så kan vi få mycket bra till oss också. Min kära själssyster Camilla och jag har tillbringat mycket tid att göra visionskartor och den här bilden påminner mig om hur Camilla har förverkligat så mycket som hon ville ha i sitt liv... Hon bara målar det först och tänker på det och förväntar sig det och så sker det...och detsamma har jag upplevt skett i mitt liv.... jag ska skriva mer om det i det nya året och hur du kan göra.

KRAM Anne Solveig


4 kommentarer:

 1. Älskade Anne Solveig, TACK för ett underbart år med din fina blogg Gudinnerummet. Du inspirerar mig oändligt mycket. Ett nytt år med oändliga möjligheter att skapa i Kärlek.
  Till Alla. Känn inom dig, kan det vara så att: Livet är en Kär-Lek. Att allt är Kärlek och drivs av Kärleksenergi. Att Kärlek är Balans.
  Att Skapelsen (Kärleken) skapade skapelsen för att kunna uppleva sig själv, uppleva Kärleken. Skapelsen (Kärleken) gav Moder jord alla elementen och färgerna, hon fick hela registret. Vi fick sex möjligheter till att uppleva på Moder Jord genom, smak, hörsel, syn, känsel, lukt och intuitionen (vårt inre sanna kärleksfulla jag) för att kunna lära oss uppleva och ge (Kärlek). Vi fick två hjärnhalvor, höger som är intuitionen och har kontakt med kärleksenergin som kan se helheten och vänster som står för logiken och analys i steg för steg process, för att använda båda tillsammans i balans. På Moder Jord kan vi uppleva allt. Vi fick en egen vilja som vi kan använda med vägledning från vårt inre sanna kärleksfulla jag (Kärleken). Moder Jord, Natur och Djur, Universum är redan Kärlek. Det är Kärleksenergin som driver allt och allt är därmed självdrivande och självläkande genom Kärleksenergin.
  När människans yttre jag, sinnet, (egot) är den som styr vår vilja skapas rädsla och oro och en ond värld skapas, det blir då en negativ värld vi ser, vi blir begränsade när vi endast använder vänster hjärnhalva. Vi stänger dörren för den självdrivande, självläkande, kärleksenergin. Vi jobbar emot. Vi jobbar emot det naturliga flödet. Vi lyssnar inte på vår inre sanna kärleksfulla röst.
  Tillåt istället vårt inre sanna kärleksfulla jag använda egot i sin tjänst istället för tvärtom. Kärleksenergin är så stark så den styr hela universum och alla galaxerna, ja hela skapelsen. Så förstå vad vi människor kan åstadkomma med vägledning från Kärleken, vårt inre sanna kärleksfulla jag. Alltså, allt är redan Kärlek. Vi är Kärlek och är redan där vi har möjlighet att uppleva Allt, på Moder Jord och kommer alltid att vara Kärlek var vi än är, för vi är eviga.
  Vi behöver ej längta till något annat. När vi längtar till något annat är vi ej närvarande, i ögonblicket och vi hör ej vår inre sanna röst som vill vägleda oss. Så passa på och njut av Moder Jord så länge vi får vara här och passa på att lära dig vara och ge Kärlek, lev i ögonblicket, ögonblick för ögonblick med hjälp av vägledning inifrån ditt sanna kärleksfulla jag (Kärleken) så blir dina val rätt för dig, alla och alltet. Du känner inom dig när du gör rätt val för då känner du en skön lugn känsla av rätt och sant, när du ej följer ditt inre känner du olust och oro. Om alla följer Kärlekens röst som finns inom oss alla och allt, blir Moder Jord, världen Kärlek. Hon har alltid varit Kärlek men vi har inte sett det. Vi har blivit förvillade av det yttre jaget (egot) och alla lockelser som finns för att vilseleda oss. Moder Jord är inget annat än Kärlek och har alltid varit Kärlek men vi kan med hjälp av vårt inre sanna jag nu uppleva den, Kärleken.
  Kärlek är allt som finns. Kärleken upplever sig själv genom mig, dig, allt och alla. Skratta och Lek, dansa livets dans, följ flödet inom dig följ det kärleksfulla flödet i skapelsen. Kärleken vibrerar alltid, du behöver bara lära dig känna igen vibrationen. Den är lätt och mjuk och skön, som att sväva fritt. Försök hitta känslan av att sväva fritt. Följ din intuition, ditt hjärta (ditt inre sanna kärleksfulla jag). Livet är en Kär-Lek i Kärlek. Då är vi HEMMA i Kärleken och Moder Jord låter oss uppleva hela registret av skönhet. Så varför längta bort ifrån henne, kärleken hittar vi inom oss. JAG ÄLSKAR DIG. Upplev, var, lev, lär dig, ge KÄRLEK. Här och nu i detta ögonblick. Detta är min sanning hoppas den kan inspirera dig. Kram Inger M

  SvaraRadera
 2. Tack Ingrid för din KÄRLEKSFULLA tankar... ja vi behöver påminna varandra om att vi är kärlek och att kärleken finns i allt och det gör du så fint... Vi är alla en gudomliga... och vi är alla egentligen Ett ... och när vi separerar oss från den enheten det är då rädsla kommer in. Samtidigt kanske det är så att vi har valt denna upplevelse av att vara separerade individer med för att se hur det är och för att lära oss genom det...

  Att lyssna till vår inre vägledning är så viktigt som du säger...och med kärlek inom oss kan vi utföra Allt...

  Jag tänker att det är härligt att längta och att det vi djupast längtar efter alltid handlar om ännu mer kärlek och därmed för vår längtan oss närmare kärleken... närmare att vara och uttrycka dem vi i sanning är...

  Jag tänker att det även är en del av vår resa att vi inte alltid är i kontakt med kärleken... men hur som helst så är min tillit att vi alla är på väg närmare den gudomliga källan och det medvetande vi kommer från och det är fint att vi kan påminna och inspirera varandra på vägen... så varmt tack för dina rader. KRAM Anne

  SvaraRadera
 3. Hej, tack för inspirerande inlägg om visionskartor. Tog genast detta till mig eftersom jag tycker om att uttrycka mig i bild. Min vision och dröm är att arbeta professionellt med bildskapande.

  Jag lägger en snabblänk här till min bild, hoppas det ska funka med tinypic, annars kommer jag även att lägga upp den i min portfolio på min hemsida.

  http://tinypic.com/r/34qlhud/6

  SvaraRadera
 4. Vilken härlig bild du skapat.. tror jag hamnade rätt ett fönster med utsikt över havet och en båt...där du sitter och skapar. Tack att du delade med dig.. det inspirerar.. tror säkert din dröm går i uppfyllelse.

  SvaraRadera

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig