fredag 14 december 2012

Älska dig själv som om ditt liv hänger på det!


Igår gick jag med i Twitter
Råkade se en länk av Marianne Williamsson och klickade på den. Hittade då den här boken och mannen som skrivit den.. Googlade lite mer på honom.
Kändes som en spännande fantastisk bok med en fantastisk historia bakom som ännu mer stärker mig i det budskap som denna blogg handlar mycket om och som Louise L Hay och många andra länge har fört fram... nämligen att Älska dig själv!

Så därför vill jag varmt rekommendera dej att läsa dagens inlägg och prova att följa det en tid och se om det sker lika mycket magi i ditt liv... det är nämligen väldigt enkelt  ... men det handlar om att göra det!

Älska dig själv som om ditt liv hängde på det... Ja när vi verkligen gör det då sker det en massa fantastiska saker det är vad den här mannen som skrivit boken säger... jag beställde den direkt... hur skulle jag inte kunna det... Gudinnan hade ju väglett mig till att gå med i twitter, till och med idag för att hitta den...:) jag har lärt mig att lita till de där små impulserna.. Varje bok tar mig djupare in i den  spännande resa som handlar om att älska mig själv fullt ut och vara den jag är och leva det liv jag djupast längtar efter...

Hur mycket kan vi älska oss själva?
Ja om vi visste att vårt liv verkligen hängde på det, då skulle vi nog inte hålla kärleken tillbaka... då skulle vi tycka att det var okey... Men nu är det ju faktiskt så att vårt liv hänger på det.. Ja i alla fall om vi verkligen vill leva och njuta av vårt liv... Så Kära Gudinna... Ska du och jag besluta oss för att testa detta ett slag nu... Jag menar vad har vi att förlora... och verkligen ge oss hän i att älska oss själva djupt..  

"The truth is to love yourself with the same intensity you would use to pull yourself up if you were hanging off a cliff with your fingers. As if your life depended upon it. Once you get going, it’s not hard to do. Just takes commitment and I’ll share how I did it. It’s been transformative for me. I know it will be transformative for you as well."
Kamal Ravikant

"Vad skulle du göra med ditt liv just nu om du var vansinnigt, verkligen, djupt förälskad i dig själv? Bara sitt tyst en stund med frågan. Blunda och verkligen tänk på det.
Vad skulle en person i dina skor göra om den verkligen älskade sig själv? ....typ den kärlek en förälder har för sitt barn, den typ av modiga intensitet som kommer att driva dem att göra vad som helst  för att säkerställa deras barns välbefinnande och lycka. Även om det innebär att ge upp allt de har.
Att börja älska  mig själv hjälpte mig att finna mig själv. Jag hoppas att det kan göra detsamma för dig.
Beställ boken. Det kommer att förändra ditt liv. "
Kat Loterzo
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

"Hur blev du bättre?" Frågade jag. "Vad hände?"
"Jag ska berätta hemligheten", sade han, "jag trodde att jag skulle dö. Jag låg i sängen och kunde inte röra mig,  jag hade hög feber och var i för mycket smärta. Jag trodde verkligen att jag skulle dö. Slutligen började jag bara säga om och om igen, "Jag älskar mig själv." Han gjorde en paus och började säga det just då som om det fortfarande var ett botemedel. "Jag älskar mig själv. Jag älskar mig själv. Jag älskar mig själv. Jag skulle vilja upprepa det hela dagen. "

Som Kamal sedan säger i boken 
om sina erfarenheter..."Älska dig själv som ditt liv beror på det" 
"Och jag blev bättre. Min kropp började läka snabbare. Min sinnestillstånd blev lättare. Men det jag aldrig förväntat eller kunnat föreställa mig, livet blev bättre. Men inte bara bättre, det hände saker som var fantastiskt ur mitt räckhåll. Detta hade jag inte kunnat drömma om [...] jag fann mig själv använda ordet "magiskt" för att beskriva vad som hände. Och genom allt detta fortsatte jag att upprepa för mig själv, "Jag älskar mig själv. Jag älskar mig själv. Jag älskar mig själv. "

"Kamal är nu helt återställd. 
Han har också rett ut situationen med sin verksamhet och när jag såg honom i New York var det som om en gigantisk tyngd hade lyfts från hans axlar. Han har tillfrisknat så mycket att jag inte nog kan rekommendera boken om hans erfarenheter, 
"Om ett smärtsamt minne uppstår kämpa inte emot det eller försök driva bort det - då är du i kvicksand. Att kämpa förstärker smärta. Istället fokusera på kärlek. Kärlek till dig själv. Känn den. Om du måste fejka, fint. Det kommer att bli sant så småningom Känn kärlek till dig själv genom sinnets upp och nedgångar. Det kommer att ta makten ifrån det. Och ännu viktigare, det kommer skifta banorna i minnet. Gör det igen och igen. Älska. Lös upp knutarna . Älska. Lös upp knutarna. Det är ditt sinne. Du kan göra vad du vill. [...] Resultaten är värt det. Jag önskar detta för dig. "

“Love Yourself Like Your Life Depends On it”.  så heter boken och du kan beställa den genom Amazon... eller ladda ner den.. jag beställde den meddetsamma... det kändes bara så rätt.
delvis hämtat från blogg av James Altucher

DAGENS LUCKA ÄR KLICKBAR!
Välkommen att hälsa på en snygging som dessutom har ett vackert Kärleksbudskap... 
Häng med..... kika in här.!


Det vore roligt att höra vad du tänker om dagens inlägg.... Hur mycket kan vi älska oss själva? Vad sker om vi älskar oss själva ännu djupare och ännu mer hela tiden i varje litet val i vardagen och i livet... Hur blit livet då och hur kommer vi känna oss...  Jag upplevde att dessa texter gav mig en djupare dimension i att älska mig själv.

Ha en fin dag och prova... 
Att älska dig själv ännu mer...
ännu djupare och ..
ännu mer hela tiden..
i Allt du gör.

KRAM Anne Solveig


2 kommentarer:

  1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  2. Ja ibland kan det vara en bok eller tidning som vi inte ens fattar vad vi ska få ut av.. och så läser vi de där raderna eller just den där artikeln vi behövde just nu... jag märker att ju mer jag litar till de där små impulserna ju mer spännande och givande saker kommer till mig.. När det gäller mindre summor så tror jag man ska följa flödet och impulsen.... Är det större summor så kan man ju stanna och fundera på om det finns ett annat sätt som kostar mindre att få det man vill på... för det är ju lika okey och jag tror det finns en klok balans när det gäller ekonomitänkandet med...

    Kul att höra att inläggen har efterverkan... själv hinner jag inte helt med i svängarna heller så ett litet häfte med det viktigaste vore nog bra att skapa... kul att vi är twittervänner med numera....på eng eller svenska eller kanske båda delar :) KRAM Anne

    SvaraRadera

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig