måndag 24 december 2012

GOD JUL Kära Gudinnor!


Just hemkommen från Storstaden
.. uppfylld av härliga event och fina möten med människor.. bär med jag med mig värmen, kärleken och ljuset in i Julen. Jag berättar lite mer om Stockholmsresan senare...

Jag önskar att ni Alla får en mysig och fin Jul
...på det sätt ni skulle vilja ha den. Bjud gärna med någon som skulle bli Glad för lite värmande Julgemenskap... eller ring någon och berätta hur mycket han/hon betyder för dig... det kan betyda så mycket för den personen och är lite mer personligt än en julhälsning på ett kort eller i ett mail som ju också är jättevärdefullt...för vi hinner ju inte ringa alla.

Skulle du vara helt eller delvis ensam denna Jul 
...så ta hand om dej! Ge dig själv massor av kärlek, tända ljus, god mat, kanske ett varmt bad, fin musik, en mysig bok och njut av att kunna unna dej det du vill just denna julen... samt ge dig tid att fundera över ditt liv om du känner på det... och vet att det kommer fler jular med gemenskap om/när du vill det.

Julen i Mundekulla blir lugn i år!
Några vänner samt Peters bror, kommer på besök idag på Julafton och det känns så avslappnat och skönt... en av dem har redan kommit och vi har haft ett givande samtal.... Eftersom vi varit i Stockholm nyss och det var ganska intensivt, så ser jag fram emot att njuta en del med mig själv och med Peter med i Juldagarna.


Julefrid i Juletid!
Det kommer mer Jultankar imorgon... 
men främst vill jag uppmuntra dej till att vila, njuta 
och behålla den inre julefriden hur du än har det... 
Du är värd det bästa för att du är du!


Varm Julekram

Anne Solveig

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig