tisdag 11 december 2012

Attitude Goddess!

Gå ut och var den Gudinna du är
Låt ditt ljus lysa.. precis nu och här
Sätt på dej din gyllene krona
och din vackra Gudinneskrud
vet att inom dig bor vishet och kärlek
inom dej bor det vi kallar Gud

Livet är till för att levas helt och fullt
och din tid är äntligen här 
Lev det liv du djupast längtar efter..
och var alltid sann mot den du är
sätt igång nu och vet att du kan
ett steg i sänder skrider du fram

...till ett nytt liv i glädje och kärlek och frid
För NU är det dags - NU är det din Tid

Anne Solveig.

Efter en hel del lite djupare inlägg börjar jag känna mig lite mer lättsam och då kom den här boken "som ett brev på posten"... ja det gjorde den faktiskt :)

Just nyss kom den vackra boken äntligen på posten. 
Jag hade beställt den för flera månader sen, men eftersom jag hade missat att betala extrafrakt från Sverige så dröjde det innan jag fick den. Nu är den här den läckra Gudinneboken som vill inspirera oss kvinnor till att ha en mer positiv attityd till oss själva och till att förverkliga våra visioner... så att vi kan vara de Gudinnor vi är helt och fullt... Jag älskar redan den här boken med rosa text och en massa verser som rimmar... Författarinnan menar att när vi tar in rim och rytm så går det lite djupare in som en affirmation och att vi kan läsa de här verserna om och om igen till det verkligen går in.

Jag ska sätta på mig min Gyllene Gudinnekrona!
Bara genom att öppna boken och läsa några verser fick jag den där känslan av att Jaaaa det kan ju vara enkelt och härligt att leva den längtan jag har... Jaaa jag ska sätta på mig min Gyllene Gudinnekrona nu och vara den Gudinna jag är... det är ju bara att börja här och nu meddetsamma... Tänk att det kanske kan vara enkelt och lätt att leva det mest härliga liv jag kan tänka mig och att det handlar så mycket om vilken attityd vi har till oss själva och livet. Jag ska ta den där djupa längtan på allvar och med mitt Gudinnesvärd sopa undan allt annat så att jag äntligen kan fokusera på det som känns viktigast och det som tar mig närmare det jag djupast längtar efter.

Litet provsmak ur boken Attitude Goddess av Lea Gay


Discover the Goddess you deserve to be
A Goddess having it all right now
A Goddess wearing her crown each day
Stunning the world with her magnificence: Wow

Living your true Goddess-ness
Has never been easier than now
Learning creative style... become an Attitude Goddess
Manage each day knowing how.

Hela Universum bejakar dig när du bejakar dig själv!
Attityd nämner lea mycket... Jag tror det kan jämföras med det jag har kallat standard i Julkalendern. Att ha en god attityd till oss själva och livet... Att ha tillit till dem vi är... och vara de Gudinnor vi är helt och fullt... ta på oss Gudinnekronan och känna vårt eget värde... Att redan nu leva som om vi hade förverkligat det där vi längtar efter... att se oss själva som värdefulla, kärleksfulla, visa, värda att bli respekterade m.m.... för som vi ser oss själva, så kommer andra se oss och behandla oss.. så enkelt är det.. och även livet självt kommer behandla oss så.. Hela Universum bejakar oss när vi bejakar oss själva!

An Attitude Goddess chooses carefully:
Thoughts that empower, feelings that attract
Knowing this inner supreme power
Will influence life with impact.

Så Lea vill inspirera alla kvinnor att vakna upp till vår sanna Gudinnestatus... Inse hur fantastiska vi är och njuta av livet och syssla med det vi älskar och uttrycka våra unika gåvor... och hon gör det på ett lättsamt och härligt sätt som tilltalar mig just nu...

Calling all women: You are Goddesses.
Wake up from your inner sleep
Read this treasure trove of wisdom,
Abundance you'll forever keep. 

ur Attitude Goddess av Lea Gay.Dagens Julkalender är klickbar
Välkommen att besöka en härlig GudinnaVisionen: 
Jag ser en Gudinna som skrider fram i livet med sin krona på huvudet, medveten om sitt unika värde och givande sina unika gåvor

Affirmationen: 
Jag är en Gudinna, medveten om mitt unika värde

Standard - Attityd: 
Att alltid värdesätta dig själv och leva som om du verkligen är medveten om ditt unika värde... 

Handlingen: 
Fundera på vilken attityd till dej själv eller livet som du behöver förändra för att vara den Gudinna du är. Samt förställ dej gärna att du har en krona på huvudet när du ger dig ut i världen... 
"Walk in dignity"

Ha en härlig dag och fyll dig själv med inspiration...
Du är värd allt det du verkligen vill och längtar till..  Är du sugen på att beställa  Leas bok  
så vill jag varmt rekommendera den... kolla bara upp det där med att betala extra för frakt till Sverige:) 

KRAM Anne Solveig!

2 kommentarer:

  1. Vad märkligt det är så olika det kan kännas att olika dagar gå in här ...
    Känner mig allt annat än gyllene idag... och på huvudet platsar ingen krona - får helt enkelt inte plats under varma luvan ... kroppen värker efter två dagar snöskottning, vedbärning och eldning. Omöjligt att skrida fram med skyffeln ... jag får nog istället skrida till soffan och en varm filt för viila!!!
    Känns just nu som om jag lever i en annan verklighet än vad jag helst vill ...

    SvaraRadera
  2. Tack att du delar den verkligheten med Anita.. kan känna igen mej i den också... och det gör säkert flera andra med... men passa på att drömma dej bort då där i soffan till något härligt som du längtar till... det är en bra tid för det nu.. samt passa på att även mysa av att ligga där och vila... ha det gott.. du Gudinna med varm luva på huvudet. KRAM Anne

    SvaraRadera

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig