måndag 20 september 2010

Tack för att ni inspirerade och stärkte mig.

Tack Alla underbara som gett så fin feedback!
Vad glad jag blivit för alla fina kommentarer och det jag inte alls hade väntat mig var alla fina kommentarer om min sångröst... det värmde och gav mig mycket inspiration och stärkte mig i att jag i höst vill ta tag i ett musikprojekt jag startade för några år sedan med att spela in flera av mina låtar i en studio tillsammans med fina musiker... Nu blev jag verkligen inspirerad att ta tag i det... Någon frågade om låten "Shine dear sister" finns på någon av våra Cd men det gör den inte.. men kanske snart att jag kan ge ut min egen CD...jättekul.

Ljusa stigar
Ja en del av er vet ju att jag har gjort en Cd för många år sedan på svenska som heter "Ljusa stigar" det har gettt mig så mycket glädje genom åren att ta del av att den betytt mycket för många.. Jag tycker fortfarande om budskapet i flera av de sångerna men kände att det vara dags nu att göra en CD med mina engelska sånger samt med lite fler musiker. Så det ser jag fram emot och hoppas ha lite tid i oktober till detta... Nej jag menade att Jag ska Ta mig tid till det i oktober... Det behövs lite womanpower för att ge oss själva tid till att förverkliga våra projekt.

Jag väljer tillit, inre frid och kärlek.
När det gäller valet och den speciella situation som det blev nu vill jag bara säga att ur ett djupare perspektiv känner jag en lugn förvissning att allt är just som det ska.. Men det är inte heller försent att välja även om rösterna är räknande .. du och jag kan välja inre frid och tillit ... hur vi än uppfattar valresultatet ... Vi ser ju inte hela perspektivet.. så jag väljer att ha tillit och med inspiration av Florence Scovel Shinn, tänka: "Endast gott kan komma ut av detta"... men var och en av oss kan ju ändå varje dag, fortsätta att fokusera på och stå upp för det vi tycker är viktigt och gott och det vi vill verka för... Själv känner jag att allt börjar i det inre ... så mitt engagemang kommer fortsätta att huvudsakligen vara på det djupare planet... Att lyssna till oss själva och hela oss själva ... först när vi är hela och har inre frid kan vi skapa en hel och fredlig värld.. så utom .. så inom.

4 kommentarer:

 1. Så fint med din sång !! ja nya utmaningar och projekt är kul och inspirerande för att säga lärorikt!!
  Visst är det så att vi kan skapa vårt liv det är ju vi som lever här !! allting är ju energi och allting går att förändra..
  "change the world you want to live in"
  Tack för dina inspirerande ord !!!
  kramar Anna

  SvaraRadera
 2. Tack Anna.. härliga upplyftande rader.. nu ska jag titta in till dej för det låter ju så fint och spännande med Annasänglarum.. lite besläktat med Gudinnerummet. Kram Anne

  SvaraRadera
 3. Jag ser fram emot din nya CD!!! :)
  Jag tror verkligen den behövs!! (med tanke på den energi yuotube-klippet gav!)
  Kanske kommer också din tidigare i min väg snart ...

  Med tanke på valutgången ... håller jag med dig, Anne! - det värsta vi kan göra är att gå in i någon form av rädsla och stanna i förfäran - det lamslår ju! Kärleken måste alltid få segra!! Och visst är det sant att det är i vårt eget inre vi skapar freden på vårt klot ... Det behövs verkligen kvinnlig energi (finns ju givetvis även hos män) för att nå dit!!
  Det hade varit gott om feministerna hade kommit in som nytt parti i riksdagen istället ... men hela mäskligheten är väl inte där ännu ... bara att vänta tills den kraften blir större!

  Jag manar också till övningar i inre lugn - det sprider ringar på vatten och kan även ske i det tysta!
  Jag tror det får bli så vi stärker världens kärleksenergi! Och då kan ju härlig musik inspirera och ge ytterligare kraft - så nu längtar vi, Anne, efter att få höra mer av din sköna och innerliga sång!!

  KRAM alla systrar! Vi behöver varandra och världen oss!!

  SvaraRadera
 4. Kloka tankar Anita och visst behövs det mer kvinnlig energi i poitiken.. ja det är bra att fokusera på vårt eget inre lugn... och kul atty du vill höra mer av mina sånger.. kram Anne

  SvaraRadera

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig