fredag 24 september 2010

Att Leda Kvinnocirklar - utbildning nu i helgen

Nu har dom kommit
... 11 visa, vackra Gudinnor som är med på utbildningen i att leda kvinnocirklar del 1 som jag håller nu i helgen... Lite pirrigt är det och lite extraspännande positivt pirr är det också att leda just den här utbildningen då det känns som den leder vidare till att kvinnocirklarna sprids mer och mer.

Månmeditation
Efter en god kvällsmåltid, presentationsrunda, introduktion och avslappning, gick vi alla ut för att titta på fullmånen som lyste så vackert över skogen... Där gjorde vi även en fin fullmåndemeditation där vi lyssnade in vad som nu har nått fullkomning i våra liv och vad som väntar i en ny fas.... och hur ser den nya fasen ut när den har nått fullkomning... Allt tar ju sin tid.. Månen kan lära oss det med... Det tar en tid att något blir fullkomnat... och varken månen eller livet kan stanna.. det som är fullkomnat måste sedan övergå i en ny fas för att livet ständigt är i en förnyelse.

Vad är fullkomnat i ditt liv?
och vilken ny fas väntat på att komma fram ? Stanna upp en stund.. gärna när du tittar på månen och känn tacksamhet över det som nu är fullkomnat.. släpp det sedan varsamt och öppna dej för det nya och gå det till mötes i tillit och glädje... Vänta dig en ljus framtid.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig