lördag 11 september 2010

Tacksamhet och Uppskattning

Tacksamhetsstund
Jag gjorde en sak till i morse som fick mig att må bra och det var att tänka på det som jag uppskattar och är tacksam för i mitt liv... Tidigare när jag provat att skriva ner och tänka på vad jag är tacksam för så har det inte gett mig så mycket... men nu när jag tänker på det och lever mig in i det och hittar känslan då kan jag uppskatta ännu mer det som jag har upplevt eller det jag har i mitt liv... då kan jag se det ännu mer i ett nytt ljus...

Prova gärna en stund..
det funkar bra innan man ska somna eller när man har vaknat på morgonen. Det är så lätt hänt att ta allt för givet eller att hela tiden rusa vidare och inte känna att livet är bra som det är just nu.. Det är dags att njuta av stunden som är...Här och Nu. Den enda stund vi lever i just Nu.

3 kommentarer:

 1. Tack Ann..

  Jag har kvällarna som min Tacksamhetsstund då jag reflekterar över dagen som varit...känns som ett skönt avslut på den dagen..
  Ngt som gör mig extra glad o tacksam är att jag arbetar ideelt som volontär för djur innan jag börjar jobba på förmiddagen o det värmer i mitt hjärta att ge dom lite värme o pussar, fast jag skulle vilja göra mer..men det lilla är bättre än inget känner jag..
  Och den Tacksamhet jag känner från alla dessa underbara djur är helt fantastiskt..
  Och som du skriver Ann, här och nu...Vilka är bättre än djuren att leva här och nu..

  Ha det bra Ann!
  Kram, Mona M

  SvaraRadera
 2. Att känna tacksamhet är verkligen en stor gåva. Och som du så fint beskriver så öppnar den verkligen upp hjärtat. Jag delar din upplevelse att den är starkast när man är i den och upplever den fullt ut.
  Ja livet pågår- visst är det stort och vackert... KRAM

  SvaraRadera
 3. Mona .. så fint att du arbetar ideellt för djuren.. kan tänka mig att det ger mycket tillbaka.. att ge gör oss ju lyckliga med..

  Pernilla .. kul att du har samma erfarenhet.. ja det är nog så att det öppnar hjärtat med.. det var fint beskrivet..

  KRAM till er båda.. Anne

  SvaraRadera

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig