söndag 26 september 2010

Djupt tillfreds med Kvinnohelgen!

En helg med fokus på att leda - Kvinnocirklar.
Jag känner mig just nu djupt tillfreds med denna helg. Denna djupa tillfredsställelse vill jag smälta och njuta av nu några dagar samt landa i ännu mer ...

TACK.. till er som var med!
Känner mig mycket tacksam till de underbara kvinnor som varit med under helgen och som Alla på olika sätt bidrog till den fina upplevelsen och stärkte varandra i att gå vidare i livet. Det ger mig hopp att det finns så mycket fina, visa och kärleksfulla kvinnor som alla har sina unika gåvor att dela och som kommer att göra det ännu mer i framtiden på sitt sätt... Stort tack för att ni var så öppna och delade med er av både känslor, vishet, kärlek och mycket mer... och tack för att ni kom!Jag skapade rummet...
Någon gav mig uppskattning för att jag skapade rummet för gruppen och det kändes fint. Jag tycker om att se det på det sättet... känner att det är mer det som det handlar om än att leda. Jag känner mig mycket tillfreds med att jag lyckades skapa det rummet och det trygga utrymmet och bjuda in de andra kvinnorna i det för att växa och utvecklas och inspireras till att ta nya steg i livet.

Min stora belöning.
Att i slutcirkeln sitta och lyssna på vad helgen hade gett dessa kvinnor, var min största belöning. Då visste jag vad jag hade arbetat för.. om man nu kan kalla det arbete. För jag kunde ju vara med och njuta av det mesta med och deltog även i kvinnocirklarna. Allt detta stärkte mig med och gav mig en skjuts i rätt riktning. På ett sätt kändes helgen även som ett djupt men lekfullt äventyr.

Feedback .. uppskattning och helande beröring
Jag har ocksså njutit av att se de kvinnorna ge och ta emot feedback och uppskattning av varandra och sett hur varje kvinna tack vare det började lysa mer och mer och inse sitt sanna värde.... samt jag har själv vuxit i tillit till mig själv genom den fina feedback som de har gett mig.

Njutningsfylld, Helande cirkel.
En höjdpunkt för mig och flera andra vara att få ligga på en skön madrass i mörkret med tända ljus och med lugn musik i bakgrunden, omgiven av 5 kvinnor som varsamt gav mig mjuk helande beröring och viskade eller tyst sade positiva kärleksfulla tankar och uppskattning till mig.... så underbart och njutningsfyllt att få ta emot så mycket kärlek... Vi turades om med detta så att alla kvinnorna fick uppleva det och efter det somnade jag och flera med mig.. sååå sköööönt.

Gudinnan fanns med oss...
Jag upplever att det finns en kraft som är större än mig som finns med och vägleder mig i mina kurser och så också denna gång... Jag kallar den kraften för Gudinnan... Gudinnan inom mig och Gudinnan i Allt som är...Tack vare henne fick vi också så underbart soligt och varmt septemberväder under lördagen så vi kunde till och med sitta ute en bra stund i den milda septembersolen.

Tveksam och bekväm innan.
Innan jag skulle hålla denna helg kände jag en liten tveksamhet och bekvämlighetskänsla och funderade på hur mycket jag ska leda grupper m.m. och om det är min grej att leda grupper... för det är ju alltid en liten utmaning att ta nya steg och denna utbildning var det ju fler deltagare på än den jag hade förra året. Detta var även den största gruppen jag hållit själv i under en hel helg.

Utmana sin bekvämlighetszon.
Att ta nya steg och växa vidare utmanar ju vår trygghets och bekvämlighetszon. Jag inser nu hur viktigt det är att vi vågar göra det .. för det är ju då vi växer och då vi även kan ge mer till andra.. Så nu känner jag bara en djup tillfredställelse inom mig över att ha samlat dessa kvinnor och gett det jag skulle ge den här helgen och att det blev så fint och djupt givande och att vi under en helg har stärkt, inspirerat och gett så mycket till varandra... och jag är så tacksam för allt de har gett till mig.

8 kommentarer:

 1. Det du skriver rör mig till tårar Anne. Tack

  SvaraRadera
 2. TACK!! fina Pernilla.. ja jag blev själv rörd till tårar många gånger under denna helg... det är så fint att se hur mycket vi kan ge varandra.

  Stor kram .. Anne

  SvaraRadera
 3. Jag kan bara hålla med...jag tycker om det du skriver Anne..
  Vilken underbar helg ni haft..
  Tack för att du delar allt det fina..

  Ha det bra!
  KRAM
  Mona M

  SvaraRadera
 4. Tack!! Mona.. ja det var en underbar helg.. tack för din support!

  SvaraRadera
 5. Ja visst blir man varm och lycklig av dina ord och funderingar, Anne. Det är så härligt att du delar med dig och ljuvligt att få dela det med dig tillsammans med andra varmt tänkade kvinnor - det ger verkligen en styrka, en form av viktig tillhörighet!!

  Och jag känner starkt att just, DU och ditt väsen är så rätt ämnade för att "skapa rum" för kvinnor att komma samman och stärka varandra med just samvaron och kärleken som strålar till världen!! TVIVLA aldrig på det, Anne!!

  Jag känner dig inte personligen Anne, vi har inte ens träffats, men i sommar har jag fått chansen att genom denna blogg "känna in dig" och vem vet, det kanske är en av dina viktiga livsuppgifter att göra det möjligt för kvinnor att stråla samman - vilket viktigt fredsarbete du har påbörjat!!!

  Varm kram till dig och alla andra goa!
  Ps längtar tills våra vägar korsar varandras rent fysiskt ...

  SvaraRadera
 6. Hej Anita... tack så jättemycket för dina rader.. ni kvinnor har en förmåga att skriva till mig just det jag behöver höra och som ger mig inspiration i stunden...
  Dina fina tankar värmde och stärkte mig ytterligare och minnet av helgen.. alla fina stunder och det kvinnorna delade i slutcirkeln finns kvar .

  Ser fram emot att träffa dig med Anita.. "in the real world" tills dess är Gudinnerummet en fin plats att mötas i med.

  SvaraRadera
 7. Åh Anne, det var verkligen underbart. För min del var det första helgen i livet som jag tillbringade med enbart kvinnor. Det var så helande. Vi var alla så olika, underbara var och en på sitt sätt... och så du Anne, som skapar detta rum, med din härliga närvaro coh där både din inre och yttre Gudinna fyller rummet.
  Tacksamhet! Namaste.
  Charlotte

  SvaraRadera
 8. Tack Charlotte..
  Så fint att få vara med och hålla i den första helgen du var med enbart kvinnor.. tack för förtroendet... Ja det var en helande helg och jag förundras ständigt hur vi med enkla medel kan ge så mycket till varandra.. tack för din fina beskrivning av mig och att skapa rum för detta...
  Det kändes fint att få möta och lära känna dig lite mer och jag kan se ännu mer nu hur mycket du har att ge till andra tack vare den djupa resa du har gjort och tack vara kontakten med helheten i dig... Gudinnan i dej.. Stor kram.. kul att vi ses i november.. Anne

  SvaraRadera

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig