onsdag 1 september 2010

"From this experience, only good will come
I am safe
All is well"
Louise L Hay

Denna fina affirmation fick jag idag av Ingrid och jag har använt den och den har gett mig en lugn och positiv känsla. Jag är verkligen så glad och tacksam för alla råd, tips och hjälp jag fått nu när foten behöver vila... Idag har jag inhandlat Arnika gel på Erikas och Anitas inrådan, och strykit på foten.. ska visst öka cirkulationen och minska svullnad bland annat. Flera har skrivit om att vila och ta hand om mig och även att vara närvarande.. och det är så bra att få detta upprepat.. för det är viktigt att bara närvarande i varje steg då balansen inte är den bästa just nu.

Väninna piggade upp dagen
Idag kom väninnan Christina på besök och piggade upp mig med skratt och humor.. Hon tog även på sig uppdraget att inhandla Arnika på Hälsokost och när hon kom tillbaka hade hon inte bara Arnika med sig utan även en påse hemodlade körsbärstomater, en chokladkaka och "Pina colada" Jag skrattade men blev mycket glad för alltihop, dricker sällan nåt mer än vin och det kan ju vara en viss risk med den där Pina Coladan.. men vi kom fram till att den får intas i sängen i måttlig mängd. Men Christinas syfte var att lite avslappning och njutning skulle vara bra för läkningen.

Bli omhändertagen av en stor Kvinncirkel
Det känns som att bli omhändertagen av en stor kvinnocirkel där varje kvinna ger på sitt sätt. En del ger praktiska råd om hur foten ska skötas.. andra tankar om vad jag kan lära mig av detta.. Några bara bryr sig och har omsorg.. vilket ju faktiskt känns jättebra med och Idag var det även en kvinna som erbjöd sig att hon och hennes man skullle tona in på min fot ikväll och se hur jag bäst kan ta hand om den.. (de är nära vänner till mig och båda lite mediala) Nu vill jag inte förstora upp det här .. det är ju inte så att min fot är centrum i universum.. fast för mig är den ju det just nu i alla fall.. men det börjar lugna ner sej för varje dag jag kan stödja på den lite mer... men det är ju lite mer än en stukning och det kommer ta sin tid så för mig är det en djup händelse.

Fint att kunna ta emot med
Jag är ju den som brukar ge i denna blogg och till andra med.... därmed känns det så fint att andra nu ger till mig.. jag lär mig att ta emot och att njuta av det och just nu är min syster här och hjälper mig med... KRAM alla fina och tack att ni finns.

3 kommentarer:

 1. Krya på dig Anne och vad fint at du tar emot all omtanke och all kärlek från dina systrar :). Förutom att lyssna in och vila vill jag även tipsa om leromslag och eteriska oljor. Lera är verkligen magiskt och bästa är att göra ett omslag direkt men det fungerar bra även senare. Lindrar smärtan och hjälper läkning.

  Jag har jobbat en hel del med eteriska oljor och gillar verkligen helichrysum men det finns flera andra. Säg till om du vill ha fler namn...

  Varma kramar, Karina

  SvaraRadera
 2. Tack själv Anne att du finns !

  kram Erika

  SvaraRadera
 3. Hej Karina!
  Leromslag låter spännande.. ska det vara en speciell lera och hur länge ska den sitta på...Eteriska oljor är ju allltid fint och doftar gott... du får gärna nämna några fler då jag inte säkert vet om jag kan få tag i just den du nämnde...Tack så jättemycket.. kram

  TACK.. Erika.. Arnikan känns så fin och vad vacker den är.. både tuben.. med en gul! blomma och själva gelen som jag köpte..

  SvaraRadera

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig