onsdag 31 mars 2010

Lita till din längtan


If there is something that you desire, you have the means to attain it.
Vad längtar du efter ?
Vad det än är så har du allt inom dej som du behöver för att det du längtar efter ska bli verklighet. Du har inom dej all den kunskap, vishet, insikter och förmågor som du behöver för att skapa det du längtar till i ditt liv.... Vissa saker kan bara ta lite längre tid för att allt måste falla på plats... men då kan du glädjas på vägen i tillit till att det du längtar efter redan är på väg. Vilken är din längtan idag och vilket steg kan du ta nu för att närma dig den?
När du lägger dig ikväll.. ligg en stund och tänk på hur ditt liv skulle kännas när din längtan har blivit verklighet... njut av att det redan är så och du kommer att närma dig den... kram

2 kommentarer:

  1. Fint du skriver Anne...

    ...det är lätt att längta... och det finns mycket att längta efter... det svåra är tilliten... att våga tro på, och ha tillit till att man är värd det man längtar efter... det kan vara en svår läxa ibland...

    Kram Camilla A

    SvaraRadera
  2. Ja det har du verkligen helt rätt i Camilla.. fick just ett litet meddelande av en väninna idag som handlade just om det... kram o Glad eller mysig och fin Påsk..

    SvaraRadera

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig