torsdag 1 april 2010

Visst är det skönt när vi släpper fram dem

Igår var det en sån där förberedelsedag inför Påskretreaten och det var mycket att fixa. När jag på kvällen gick en runda upptäckte jag ännu fler saker och kände hur det blev en spänning i mitt huvud av allt som jag kände skulle göras.

Jag längtar efter mer egen tid och mer vila
Vaknade på natten och den där spänningen var kvar så jag började fundera på mitt liv och på budskapet om längtan som jag skrev igår. Jag insåg att jag inte haft tillit till att jag kan få den lediga tid och den vila jag så väl behöver och beslutade mig för att ge mig själv mer ledigt i april och maj. När jag verkligen började titta på det så insåg jag dessutom att det är möjligt och att det helt handlar om att jag bestämmer mig för det.

Härligt när tårarna får släppas fram
Hade ett fint samtal med min man på morgonen runt detta och det väcktes en hel del känslor men jag brukar bara släppa fram dem ... Jag märkte hur skönt det är att få släppa fram tårarna och för varje tår som föll slappnade jag av mer och mer, spänningen i huvudet bara försvann och jag kände mig så mjuk och skön efteråt....

Efter regn kommer sol
sägs det och liksom i naturen är det samma som sker inom oss tror jag. Nu känns allt lugnare...och allt är på plats inför helgen och det känns fint att fira påsken i retreat med flera andra personer.. Vi blir nog sammanlagt 18 personer här i påsk och det känns som en lagom grupp att vara med.

Ha en underbar påsk du med... kram Anne

2 kommentarer:

 1. Hej Anne,
  din blogg är alldeles underbar och strålar av värme! Jag gillar hela upplägget och val av färgen (det här är verkligen du!). Du är så fin på bilderna!!! Allt gott till dig Anne, har du vägarna förbi Uppsala så hör av dig!
  Många kramar från Nina.
  P.S hoppas att vi kan ta en våffel-träff i sommar igen, du och jag och Lotta!

  SvaraRadera
 2. Åh vad roligt att du tittar in här fina Nina... och tack för dina underbar ord om bloggen och mina foton. Jag vill gärna träffa dig och Lotta på en våffelstund.. det var så mysigt senast och kommer jag till Uppsala hör jag av mig

  SvaraRadera

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig