torsdag 11 mars 2010

En mycket fin session med en Gudinna

Torsdag är ju "min" dag!
... och idag har jag unnat mig att få en session med Gita på telefonen. Gita arbetar med ett koncept hon kallar "Plug in to your potential" Så kl 10.00 satte jag mig tillrätta i soffan med ett tänt ljus framför mig och en kopp té och så ringde jag Gita. Innan dess hade jag tänkt igenom och skrivit ner på ett papper vad jag ville ha mer klarhet i.

Det kändes djupt och sant och stärkte mig
Gita tonar då in på mig och säger det hon upplever... jag ska inte berätta vad hon sa för det är ju mer personligt men redan när hon började prata kom tårarna då jag djupt inom mig kände igen något som hon beskrev så fint om mig och min uppgift i livet. Sedan fortsatte hon att berätta och det kändes mycket sant och bra... jag fick ny inspiration och jag fick även förtydligat och stärkt en del saker som jag redan hade tänkt och sett. När hon beskrev min framtid så fick jag en ännu mer vilsam och underbar vision än jag själv hade kunnat se tidigare.

Att få lite stöd och vägledning av andra
Jag lyssnar ju mycket inåt och har en ganska tydlig bild av vart jag är på väg i livet... men ibland kan vi behöva andra människor som ger lite nya perspektiv eller stärker det vi redan vet. När jag var på Hawaii för några år sedan fick jag också två sessioner av helt olika personer och de sade mycket liknande saker vilket stärkte mig på min livsväg. En session var så stark och djup att jag bara kände att det stämde på ett djupt plan och gav mig en ny skjuts i livet.

Vi kan hjälpa varandra framåt
Jag känner att dess sessioner funnits med mig på ett djupare plan och stärkt mig i vart jag är på väg och gett mig tillit till att det jag djupast längtar till är möjligt. Jag tror på att så mycket som möjligt först lyssna till sig själv, men när sedan andra människor säger samma sak eller nya saker som bara känns helt rätt, så kan det vi innerst inne vet bli mer stärkt. Det känns dock viktigt att välja ut dem man får vägledning av så att det stämmer och känns rätt. Vi människor är ju så olika. Så det som är rätt för mig kanske inte är rätt för någon annan. Men får du en impuls att få lite stöd av någon så lita till den... och ta till dig det som känns rätt i ditt hjärta just nu. Du vet din väg...

Jag kan varmt rekommendera Gudinnan Gita.
läs mer under http://www.gita.ma/

4 kommentarer:

 1. Hej Anne
  det där lät spännande. Jag blev oxå sugen på en session. Kostade lagom eller mkt?

  Kram kram Erika

  SvaraRadera
 2. Ja dettycker jag och du kan själv välja hur lång tid du vill ha.

  SvaraRadera
 3. Jag fick också en healing nyligen som påminde mig om min sanning, det är viktigt med andra människor! Skönt att du som alltid leder och vägleder också låter dig bli vaggad en stund i någons famn!
  kram camilla Måne

  SvaraRadera
 4. Tack Camilla
  Jo vi behöver varandra ... kul att du tittar in här lite med...kram Anne

  SvaraRadera

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig