lördag 20 mars 2010

Njuting och vila i Spa och Relax

Vilken skön eftermiddag
Nu har vi suttit hela eftermiddagen i Relaxen, varvat med att bada i bubbelbad och njuta av bastun... Vi är alltid i stillhet och tystnad i Spa-avdelningen när jag leder kurser och retreater. Det blir så skönt och vilsamt och ger tid till var och en att vila och verkligen njuta samt att sitta och titta ut genom de stora föstren som vetter mot naturen eller titta in i brasan som också finns där.... Den som vill kan även i lugn och ro läsa lite eller skriva och måla de insikter hon har fått under retreaten och det finns alltid frukt, té och lite nyttigt spagodis.

Idag unnade jag mig att vara med
en stor del av denna stund samt även att få massage som ingick i retreaten.... Nu känner jag mig så skön i hela kroppen och i själen med... Ikväll ska jag dela med mig tankar omkring Gudinnehistoria och feminin andlighet. Vi ska också göra ....

... en fin helande övning
som går till så att en kvinna ligger på en massagebänk (eller på en madrass på golvet) de andra står (ellre sitter) runt henne och lägger varsamt händerna på henne.. om hon vill få lite mjuk massage så ger vi henne det. Vi tonar in till henne och delar med oss de fina egenskaper vi ser i henne... Även om vi inte känner varandra så väl så brukar det komma upp saker som man känner känns rätt och gärna vill säga. Det brukar vara en mycket fin upplevelse och de flesta skulle kunna ligga kvar hur länge som helst.

2 kommentarer:

 1. Härligt Anne, fint att få vara med på ett plan... Skrev en kommentar till dig i fredags men den försvann nog...

  Iallafall, solen skiner i Skåne och vi har härlig kvinnoträff kl 16, men jag är lite skruttig innerst inne idag, vill inte sära på min familj men kan se att Henrik behöver bo själv ibland, jag behöver oxå mer fria rum!

  Det ger nog plats för nya möten...

  Ha det fint, kraaaam Erika

  SvaraRadera
 2. Hej Erika
  Ja den måste försvunnit för jag lägger in alla kommentarer och självklart de jag får av dig... förstår att det känns konstigt att sära på familjen men kärleken och respekten brukar växa med avståndet... det ligger nog något i det... kram Anne

  SvaraRadera

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig