söndag 14 februari 2010

Sunday Spirit inspiration

Beleive in yourself - you are a wonder of creation

Till dig kära Gudinna... på Alla Hjärtans dag, tack för att du finns.
Guardian Angel Cards- baksidan

What would love want me to do?
Vad vill kärleken att jag ska göra? Det kan vara en mycket bra fråga att ställa sig när vi ska göra ett val eller när vi funderar på något i livet. Det är ju även en utmärkt fråga att ställa sig i vårt umgänge och nära relationer med andra. Ja kanske redan när vi vaknar på morgonen... What would love want me to do today?

Kanske du vill ta en stund idag
och vila och fundera på ditt liv utifrån den här frågan. Kanske fundera på olika tankar och idéer som har dykt upp den senaste tiden? Vad vill kärleken att jag ska göra idag... eller vad vill Gudinnan att jag ska göra idag?

Givande
Vi tittade på en till film med Wayne Dyer igår hela Mundekullagänget som nu är jag, Peter, Helena och Mona. Vi gillar Wayne allesammans så han får vara lite av vår husguru nu ett tag. Filmen hette 10 secrets for success och inner peace och gav oss alla mycket ny inspiration. En sak som Wayne talade om var givande... Att ju mer vi lever med intentionen att vilja ge till andra ju mer kommer vi få ta emot... samt att detta även gäller i det stora perspektivet... att vilja ge till livet istället för att förvänta oss att vi ska få allt... Ju mer vi har den inställningen att vi vill ge.. ju mer vi vet att vi är hela och därmed kan ge från vår inre källa ju mer kommer till oss...
Självklart måste detta balanseras upp av tid att ge till sig själv som stillhet m.m. vilket också var en viktig princip.

Helig Söndagsstund
Så jag; Helena och Mona beslutade att ha en meditation på fm med fokus på givande. Vi sände ut ljus, kärlek, frid till vår omgivning och till hela världen. Vi fokuserade även på hur vi vill ge i vårt eget liv m.m. Jag brukar göra en sådan meditation lite då och då och känner mig alltid uppfylld efteråt. Jag tror även att våra goda tankar och intentioner faktiskt påverkar andra och världen...och ju fler vi är som sänder ut tankar av hopp och kärlek ju mer positivt kan ske.

Guardian Angel Cards
Sedan drog vi kort och delade med oss av deras budskap. Jag hade ju köpt dessa underbara kort som är i form av ett hjärta och har så fina budskap. Korten gav oss lite mer att tänka på i vårt liv just nu... samt ett handlade om att vila och hur viktigt det är och att när vi gör det så kan nya idéeer och ny kreativitet födas fram....så det ska jag göra nu under eftermiddagen.
Så här ser hela leken ut... visst är den fin.. ja flera av er vet ju att jag älskar gult så därmed kanske den är extrafin för mig... men korten är så härliga i vackra färger och med fina budskap
Den kan beställas från http://www.vattumannen.se/
nej.. jag har ingen provision för att jag tipsar... I'm just giving because I enjoy to inspire others and spread good things.

9 kommentarer:

 1. Inspirerar gör du sannerligen. Verkar vara ett ledord för mig idag, dyker upp lite varstans under hela dagen och jag har fått massa nya idéer. Tack för att du delar med dig och ger av dig själv!

  SvaraRadera
 2. Tack kära du..
  Just nu tyckte jag det var så kul att få en kommentar.. .så jag blev mycket glad för det... tack och lycka till med dina idéer

  SvaraRadera
 3. jättefint Anne

  tack för hjärtat!

  kram Erika, nybliven ensamstående mamma. Ja det är sant efter allt hit och dit. Vilken Happy Valentine... Det enda som alltid finns är selflove... gud, universum. Och alla som vågar leva i det stora...

  SvaraRadera
 4. Åhh Grattis Erika!
  Så fantastisk modig du är... det blir nog väldigt rätt för dig ... även om allt sånt inte är så enkelt.... jag kan se dig blomma ut. Kram Anne

  SvaraRadera
 5. Vilken fin kortlek! Jag är en sån sucker för fina kort ; ). Älskar Mario Daguays kort och de du har liknar dem i energin tycker jag. Det är sportlov här i 2 veckor så jag har fullt upp med barnen. Men jag mediterar varje dag och skriver några sidor varje dag.

  Kramar, Karina

  PS: Vad modigt att våga lämna ett förhållande "trots" barn. Det är viktigt att göra det som känns rätt för dig.

  SvaraRadera
 6. Hej Karina
  Kul att du gillade korten.. ska kolla upp de kort du nämnde också... härligt med sportlov även om det säkert är fullt upp med barnen... och vad bra att du mediterar och skriver... det är ju det där lilla vi gör varje dag som känns så viktigt och gör att vi vet att vi är på väg i rätt riktning..

  Ps till er som läser kommentarer så är den sista raden inte till mig utan till Erika som skrivit kommentaren ovanför... Kram Anne

  SvaraRadera
 7. Nu har jag varit inne och sett på Mario Duguays bilder.. så vackra och så mycket spirit i dem...

  http://www.marioduguay.com/en/products.php?prd=998668428&cat=1192774494&page=

  SvaraRadera
 8. Bra att du förtydligade att PS:et var till Erika. Det kunde blivit lite fel...

  Visst är Marios målningar vackra. Och budskapen är jättefina och alltid helt rätt. Vet inte om du testade att klicka på kortleken för att få fram ett kort. Jag älskar dem och använder dem ofta.

  Kramar, Karina

  SvaraRadera
 9. Nej det visste jag inte ska testa det då.. kram Anne

  SvaraRadera

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig