onsdag 10 februari 2010

She goes with me

"Deep within you is everything that is perfect, ready to radiate through you and out into the world. It will cure all sorrow and pain and fear and loss, because it will heal the mind that thought these things were real.... You can never be deprived of your perfect holiness because it's source goes with you wherever you go. " ACIM

Gudinnan går med mig vart jag än går
är dagens lektion i ACIM, som jag ju studerar just nu. Lektionen handlar om att inse att det gudomliga finns med oss jämt, vart vi än går. Djupt inom oss finns det och när vi blir medvetna om det och helar vårt sinne, så släpper även rädlsan, sorgen och smärtan taget om oss och vi blir trygga för vi känner vårt eget innersta gudomliga väsen och vet att var vi än går så är vi ett med det .


Målning av Anne Solveig Elmberg

Kvinnocirkel i Mundekulla
Ikväll kommer de.... tjejern från bygden... Så fint att dessa kvinnor mitt i Smålands skogar längtar efter att samlas för att dela djupare tankar och stödja och inspirera varandra. Sedan vi startade har cirkeln blivit djupare och flera har kunnat få stöd i svåra situationer i livet. Men vi har också så kul och vi skrattar mycket och har mycket att prata om vid kvällens fikastund ... och vi inleder alltid med en skön avslappingsstund... och avslutar kvällen med en meditation.

Starta en kvinnocirkel
Finns det kvinnor mitt ute i Smålandsskogarna som vill vara med så finns det säkert överallt. jag hörde att några av mina väninnors mammor har blivit inspirerade av sina döttrar att starta en kvinnocirkel. De är väl ungefär i 60-årsåldern som vill starta en grupp på Öland men vill få in några fler kvinnor... kanske vet du någon som vill vara med... det kan ju ge så mycket.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig