tisdag 8 november 2011

You Can Create an Exceptional Life - Louise L. Hay & Cheryl Richardson

Everything you say is an affirmation!
Nu har jag köpt Louise och Cheryls bok "You can create an exeptional life" som de skrivit tillsammans... Den är fylld av dessa underbara kvinnors visdom och kärlek samt välvillighet att dela med sig av de "verktyg" som har fungerat i deras eget liv... Vissa delar har jag lyssnat till förut.....men de sägs på ett lite djupare sätt och jag är kanske även mer redo att ta in dem... samt att mycket av det de säger tål att upprepas och sägas om och om igen men på olika sätt... tills vi verkligen har förstått det och tagit till oss det och börjat använda det i vårt liv.

Louise och Cheryl är ett underbart team!
Känner mig mycket upplyft av denna bok som är en kombination av Louises budskap om hur vi påverkar vårt liv genom våra tankar och Cheryls fina budskap om hur vi kan välja det som är bra för oss i våra liv.

"Think thoughts that make you feel good
make choices that make you feel good
and take actions that make you feel good"
Cheryl Richardson

....because feeling good is the first and best thing to focus on and strive for.
When you feel good everything else falls into place.

"I think the real goal in life is to feel good.
How can I really feel good in this moment?
What thoughts can I think right now that will make me feel better?
That's the question we need constantly be asking ourselves"
Louise L Hay


2 kommentarer:

  1. ... har också tagit del av denna "feel good"- intention hela dagen; för i grund och botten, är det inte att må bra, som är syftet med själva livet!? Det tror jag:)

    tack igen, och vill också ha den boken! :)

    SvaraRadera
  2. Jovisst är det väl det Ingrid:) vad kul att du är inne på samma linje.. Ja boken är mycket bra .. man får ta del lite mer av Louise Hay och hennes hem och hennes vardag .. och det inspirerar.. hon lever verkligen sitt budskap.

    SvaraRadera

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig