söndag 20 november 2011

Att ge fokus til våra relationer!

Relationskursen "Par i Hjärter" i Mundekulla!
Denna helg har jag och Peter varit på Relationskurs i Mundekulla. Kursen heter "Par i Hjärter" och det är Robert Nilsson och Carin Olavisdotter som  arrangerade den på ett mycket väl genomtänkt, bra och tryggt sätt. Bara att ge sig själv och sin partner en hel helg att fokusera på varandra och att verkligen lyssna till varandra, ge varandra massage och beröring m.m. kändes mycket fint. Det gav oss en möjlighet att komma djupare i relationen till varandra... ställa nya frågor...samt öppna upp hjärtat lite mer för varandra och för den sanna kärleken.

Alla par kan ha glädje av en sån här helg!
Jag tror att alla par skulle behöva ge sig själva och varandra den möjligheten. Det som var fint med denna helg var att de flesta som deltog var "vanliga" människor som inte hade provat på något sånt här förut. Speciellt var det ju kvinnorna som hade bjudit in sina män... många män hade en stor tveksamhet.. men de kom i alla fall. Det var så vackert att sedan se alla fina par i slutcirkel-ceremonin och höra hur mycket denna helg hade betytt för dem och se hur deras kärlek till varandra hade stärkts.

En gåva till dig själv och din partner
Så om ni vill ge en fin gåva till er själva eller er relation så är denna kurs så fin... Det är egentligen enkla saker vi gjorde på kursen men det handlar om ATT vi gör den och ATT vi ger tid till varandra och vår relation och till att öppna upp för kärleken...under en hel helg. Nästa kurs är i vår men tyvärr redan fulltecknad... Sen har de en kurs även hösten 2012 här i Mundekulla och där finns det nog platser kvar... men kanske kan de göra en extrakurs med om mycket intresse finns. Gå in på deras sida http://www.romantiskhelg.nu/ och läs mer. Eller finn någon annan kurs för par som passar dig och din partner.

Nu ska vi värna mer om vår relation.
Jag och Peter har suttit nu i kväll och pratat om hur vi kan fortsätta att värna ännu mer om relationen och om varandra. Samt hur vi kan stödja varandra mer och känna att vi verkligen är ett team när det gäller Mundekulla kursgård... hur vi kan kramas lite oftare.. även om vi faktiskt är rätt bra på det.. samt funnit nya ämnen till djupare samtal...och även fått inspiration av andra par. Det behövs inte så mycket för att väcka upp kärleken igen och känna en djupare samhörighet. Vi är på god väg. Tack Alla som var med denna helg och tack Robert och Carin!

4 kommentarer:

 1. Vad fint att ni tog er tid till er relation. Ibland hamnar den sist fast det egentligen är viktigt ; ).

  Kramar, Anne

  PS: Leonie börjar den kreativa gudinnekursen den 1 dec. Ska du vara med? Jag har anmält mig och det vore kul om du var med också : ).

  SvaraRadera
 2. Tack Karina och vad bra att du nämner om Leonies kurs.. kanske skulle hänga med delvis även för att se hur man kan ha kurser på nätet...ska kolla upp det ..låter ju spännande och kreativitet är det dags för nu..kram

  SvaraRadera
 3. Ja, du som är den svenska versionen av Leonie ; ). Jag tänkte också kolla upp hur det fungerar att ha kurser på nätet. Jag har massor av drömmar jag vill förverkliga nästa år! Läskigt men nu är det dags : ).

  Varma kramar, Karina

  SvaraRadera
 4. Ja det är ju en bra möjlighet att både gå en inspirerande kurs och lära sig mer om nätkurser.. kul att du säger att jag är den svenska versionen av Leonie.. känner mig hedrad... Underbart att du har massor av drömmar.. Ja nästa år är det dags..att förverkliga ännu mer...kram

  SvaraRadera

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig