måndag 7 november 2011

Du ska vandra på Ljusa stigar!


Äntligen.. lite tid för musik igen!
Nu har jag äntligen lagt upp några av mina sånger på min hemsida från CD.n "Ljusa stigar" som jag gav ut 2001. Mycket enkel sång och musik och den här första sången är helt utan musik... Men så kul det kändes att sitta med min musik igen... Flera kursledare och terapeuter genom åren som sagt att de använder denna Cd i samband med massage, avslappning, frigörande andning m.m.vilket glädjer mig mycket.

Ljusa stigar by AnneSolveig

4 kommentarer:

 1. Hej! Ville säga att jag har lyssnat på låten flera gånger & blir så positivt berörd varje gång, det räcker med några sekunder in i låten.. så ljus och kärleksfullt!

  Tack!

  SvaraRadera
 2. Tack Ingrid.. vad glad jag blir att du säger det... ja du vet ju hur mycket det betyder med feedbacl på musiken... hur går det för dig med musiken? Ja får väl kika in i din soundcloud..kram

  SvaraRadera
 3. Vad roligt att du frågar. Just nu vilar det lite men finns två ganska nya kompositioner på SoundCloud. Under "sets", på "Helt naturligt!". :) Det vore hemskt roligt om du ville lyssna! :)

  SvaraRadera
 4. Ja det ska jag göra meddetsamma...kul

  SvaraRadera

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig