tisdag 29 november 2011

Nu ska kreativiteten blomma!

Nu är vi "lediga" en längre tid - Härligt!
Ja nu äntligen är vi ganska mycket lediga en tid.. Ja det finns ju tusen saker att ta hand om i Mundekulla.. + tusen roliga kreativa projekt att utveckla men vi kan göra det mesta när vi vill i vår egen tid och det kommer inte komma några grupper förrän i slutet av februari då jag planerar min Gudinneretreat.. men det är ju bara roligt med och det kommer vara mycket ledig tid då också.


Creative Goddess e-course
Jag tänkerpassa på att prova att vara med på en 6-veckors e-kurs med superkreativa härliga Goddess Leonie som har skapat Goddesguidbook samt även Goddesguidebookcircle som jag är med i även om jag inte varit så aktiv... men det känns som ett fint och härligt och kärleksfullt forum för Gudinnor i hela världen... När jag läste om den Kreativa e-kursen idag fick jag en så härlig sprudlande känsla inom mig... Ja vad underbart det skulle vara att verkligen ge mig tid till lekfullt skapande under hela 6 veckor...Jag tycker Goddess Leonie är en så bra förebild för mig då hon verkar skapa det mesta på sitt eget sätt utifrån glädje och lekfullhet. Jag får lust att skapa bara genom att gå in på hennes kreativa hemsida. Leonie visar också att vi kan ta oss den tid vi behöver för att skapa även om vi har barn att t han dom eller hund att passa m.m. Leonie skapar när hon ammar och hennes hund är med i hennes e-kurser...Är det fler Gudinnor som skulle vilja ta del av Leonie ...
och hennes erbjudande så titta in på hennes hemsida. Jag vet att Karina som brukar vara med här i Gudinnerummet kommer att delta och det känns kul att dela upplevelsen med fler av er här. Den som är intresserad kan vara med i Leonies Gudinnecirkel under 1 år (kostar 99 dollar) och då ta del av alla hennes e-kurser och erbjudande samt kommunicera och nätverka med en massa Gudinnor i hela världen. Ha det gott.. Kursen börjar på Torsdag 1 dec och jag berättar hur det känns efterhand.

Här kan du läsa om kursen

7 kommentarer:

 1. Spännande.
  Först tänkte jag att det inte var något för mig.. kände mig lite stel och manlig, men så vips, fram med akvarellpapper och så var målandet igång! bara sådär!

  tack! :)

  Men kommer nog inte gå i hennes kurs, har inte riktigt råd med det nu, och vill först få en koll på vad det är :) Ska bli kul att följa både dig o Karina!

  SvaraRadera
 2. Hej Anne

  den där kreativitetskursen verkar ju vara rolig! Bara den inte svämmar över. Tack för tipset, jag blir nyfiken att hoppa på, start på torsdag. Då ska jag till Malmö på ett möte om en coachutbildning baserad på NLP och Expressive art, nice. På kvällen ska ja ha en Nia klass med fokus Life as art. Jag har börjat skriva på en bok! Men behöver en puff. Har funderat på att sluta med Nia, men det vore nog synd, behöver puffar där oxå... Yes maybe den där kursen, ska sova på saken.

  Tack än en gång för tipset!

  ha det underbart roligt, kram Erika

  SvaraRadera
 3. Vad kul att du blev inspirerad Ingrid.. Det kan säkert räcka att titta in lite då och då på hennes sida samt få hennes nyhetsbrev för att få inspiration... Jag ska gå kursen delvis för att jag även vill se hur man kan skapa e-kurser... samt kommai gång mer med min egen kreativitet... dessutom är jag ju redan med i henens Nätverk sedan en tid så då ingår kursen och kostar mig inget extra...Kram

  SvaraRadera
 4. Hi hi .. ja du har rätt Erika... den kan ju "svämma över" känner jag med men jag har inte så mycket att förlora då den ingår när jag är medlem.. så jag testar.. men främst vill jag ju komma igång med egen projekt men känner att hennes glädje och lekfullhet i skapandet kunde inspirera mig... och det kändes kul och lekfullt...
  Men du verkar ju ha mycket kreativa projekt på gång redan.. den där Coachingutbildningen kändes ju väldigt rätt och verkar passa dej... Jättekul att du börjat skriva på en bok.. ska bli spännande att ta del av... Allt gott. Kram

  SvaraRadera
 5. Hallo again

  Lycka till Anne med kreativ kursen!!! Det ska bli spännande att se vart det leder för dig och din längtan om mer eget skapande.

  Jag har inte riktigt tid över för en cyber kurs just nu, men ska se till att jag får nyhetsbrev och läsa på din blogg, och kanske hoppa på nästa gång. Hennes sajt var så lustfylld och lite galen - och så bor hon i Australien, my favourite :-) Mmmmm... blev allt lite sugen igen...

  Jag har iallafall hottat upp min blogg!

  Stor kram Erika

  SvaraRadera
 6. Ja, det ska bli jättekul Anne! Jag fick som tur var medlemskap i Gudinnecirkeln (som inkluderar alla Leonies kurser, meditationer m m)av min mamma i födelsedagspresent så nu är jag med.

  Det är jätteinspirerande men visst svämmar det över ; ). Jag har en massa annat att göra nu men samtidigt känns det som att allt jag har att göra kanske blir lättare och roligare med en regelbunden dos kreativitet : ).

  Anne, vi kanske kan prata om kursen här inne så kan ni som är intresserade men inte har råd/tid just nu få se lite hur det fungerar.

  Kramar!

  SvaraRadera
 7. Ja det vore ju fint att prata om kursen här Karina...så de andra kan få glädje av det med.. vad fint att du fått den av din mamma... Ja det finns ju alltid annat att göra men jag tänker att jag kanske kan få med mig kreativiteten och lekfullheten i det andra med.. Kram ska bli spännande att börja nu.

  SvaraRadera

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig